Tuin fontein kopen | Fontein beelden in brons

bronzen fontein, fontein tuin, fontein beeldBronzen fontein kopen voor buiten in uw tuin? Bij ons kunt u niet alleen terecht voor tuinbeelden, maar ook voor prachtige bronzen fontein beelden. Onze tuin fontein beelden zorgen ervoor dat er dynamiek komt in uw tuin doordat er bewegend water is. Ze kunnen zelfstandig dienen als waterornament in uw tuin of onderdeel uitmaken van uw vijver of zwembad als waterpartij.

Heeft u geen vijver of zwembad, geen probleem een tuin fontein kan ook zelfstandig functioneren door middel van een waterbak die wij voor u in de grond plaatsen. Wij ontzorgen u volledig en zorgen ervoor dat het fontein beeld compleet wordt geïnstalleerd.
 

Een tuin fontein wordt gratis bezorgd, geplaatst en geïnstalleerd in uw tuin met benodigde waterpomp
 

De juiste waterpomp voor uw tuin fontein

Welke waterpomp u nodig heeft voor uw tuin fontein is afhankelijk welke afstand het water omhoog gepompt moet worden en hoe sterk de straal moet zijn. Bijvoorbeeld zoals bij het beeld van de eenden in de video zit de wateraansluiting onderaan en het water moet vanaf dat punt omhoog worden gepompt naar de snavels. 

Wij zorgen ervoor dat de juiste waterpomp met het benodigde vermogen wordt aangesloten op de fontein. De kosten van de waterpomp worden één-op-één aan u doorberekend, wij hoeven hier niets aan te verdienen.
 

Plaatsing grote fontein beelden in heel Nederland en België

Wij plaatsen grote fontein beelden in heel Nederland en België. Vooral bij beelden van 2 meter hoog die meer dan 100 KG wegen kan dit een uitkomst voor u zijn. Ook prettig: U hoeft pas te betalen als de fontein is geïnstalleerd. Bent u op zoek naar kleine fonteinen? Bekijk hieronder onze kleine fonteinen in de vorm van waterornamenten en spuitfiguren.
 

Bekijk ook onze kleine spuitfiguren als fontein en andere tuinfonteinen

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

spuitfiguren kinderen      Spuitfiguur vrouw als fontein      spuitfiguur kikker

spuitfiguren dieren      Vijver beelden, vijver beeld      zwembeelden, beeld zwembad
 

Ook bieden wij diverse vijver beelden en zwembad beelden aan die van uw vijver of zwembad een levendig geheel maken. Spuitfiguren van kinderen, kikkers en schildpadden zijn enkele dieren die wij aanbieden die zo gemaakt zijn, dat ze ook als fontein gebruikt kunnen worden. Ze spuiten dan water uit hun snavel of mond. Ook hier geldt dat u alleen de waterslang op de tuinfontein hoeft aan te sluiten om het water uit het beeld te laten komen.


Tuin fontein kopen online of na bezichtiging

Wilt u een tuin fontein kopen? U kunt een bronzen fontein online bestellen. Mocht u de fontein eerst in het echt willen bekijken dan verzoeken wij vriendelijk om een afspraak te maken. Onze showroom is uitsluitend geopend op afspraak. Heeft u vragen over een fontein voor in uw tuin, neem dan gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel