Spirituele betekenis pad

spirituele betekenis padWat is de spirituele betekenis pad? Wanneer we denken aan spirituele totems, zult u waarschijnlijk als eerste denken aan dieren als adelaars, wolven of katten. Maar soms kunnen de kleinste en meest onverwachte wezens ons de diepste connectie met het spirituele bieden. Een pad is zo’n dier met betekenis.

De pad is rustig en geduldig en de spirituele betekenis van een pad is er een waar we als mensen een hoop van kunnen leren. U leert in deze blog wat een pad op uw pad precies betekent en waarom het zo’n krachtig spiritueel totem is. 


De pad als symbool voor geduld en terughoudendheid

Haastige spoed is zelden goed, en de pad neemt dit gezegde heel letterlijk. De pad is een dier dat jaagt, maar niet zoals een tijger, een wolf of een leeuw. De pad is met zijn kalme uitstraling als een ware zenmeester in het dierenrijk. Ze wachten rustig het juiste moment af en slaan vervolgens toe. Als mens kunnen we hieruit leren dat er kracht zit in het hebben van geduld.

Soms moeten we wachten tot het juiste moment daar is voordat we actie ondernemen. Een bronzen beeld van een pad herinnert u iedere dag aan de spirituele betekenis van de pad en dat u soms beter even af kunt wachten voor u actie onderneemt.


De betekenis van de pad: transformatie en verbinding

De pad heeft eveneens een bijzondere levenscyclus. Het begint als piepklein kikkervisje en verandert vervolgens plots in een sterke pad. Deze metamorfose kunnen we zien als een symbool van groei en verandering.

Soms is het moeilijk om te kiezen voor verandering, maar de pad herinnert ons eraan dat verandering soms staat voor een sterke groei. De pad helpt ons eveneens herinneren aan het feit dat we in contact moeten staan met de aarde. Als dier leven zij dicht op de aarde en zijn ze een symbool voor aarding en verbinding. Bekijk onze bronzen beelden van een pad.

 Klik op het plaatje om naar de categorie te gaan: 

pad beelden

    Dieren beelden brons 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel