Verjaardag overleden moeder herdenken | aandenken moeder

Verjaardag overleden moederVerjaardag overleden moeder. Gedenk de verjaardag overledene met een verjaardagscadeau ter herdenking als gedenk geschenk.  Of u zelf nu uw moeder bent verloren of iemand in uw omgeving, afscheid nemen van hun moeder is een van de lastigste dingen die mensen meemaken tijdens hun leven. Elk jaar beleven nabestaanden bovendien opnieuw momenten die hen doen denken aan hun moeder.

De sterfdag, trouwdag of verjaardag van hun moeder. Die data waren altijd verbonden met een vrolijke sfeer, maar nu komt het gevoel van verlies daarbij. U kunt uzelf of een ander een hart onder de riem steken met een tastbaar aandenken aan uw moeder of die van iemand anders. De verjaardag van een overleden moeder herdenken krijgt zo een nieuwe dimensie. De beeldjes van Bronzenbeeldenwinkel kunnen daarbij helpen. U kunt iemand een beeldje cadeau doen en hem of haar laten weten dat u aan deze persoon denkt, of u kunt zelf een mooie plek inrichten om uw eigen moeder te gedenken.

 

Bekijk enkele categorieën als tastbaar aandenken verjaardag overleden moeder

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Prachtig tuinbeeld als aandenken overleden moeder    Dierenbeelden ter gelegenheid van de verjaardag oveleden moeder    zonnewijzer als aandenken overleden moeder

kleine beeldjes als aandenken verjaardag overleden moeder    verjaardagskado overlijden moeder    Familiebeeldje ter nagedachtenis aan overlijden moeder

 

herdenking overleden moederBeeldjes voor verjaardag overleden moeder

Met de beelden uit onze collectie kunt u uw eigen moeder of die van een ander op veel verschillende manieren gedenken. Hield zij het meest van haar gezin, of was zij een sport- of carrièrevrouw? Of wilt u een ander bijzonder aspect van haar persoonlijkheid benadrukken?

Met onze bronzen beelden als troost cadeau overlijden geeft u aandacht aan die eigenschap die haar echt bijzonder maakte. Geef bijvoorbeeld een beeld van een vrouw met kinderen, een beeld van een hecht gezin, of juist een beeld van een ballerina of succesvolle vrouw. Een abstract, troostend beeldje is uiteraard ook een optie.

 

Enkele spreuken en mooie teksten verjaardag overleden moeder

Hieronder vindt u enkele mooie teksten voor de verjaardag overleden moeder.

  • Laat de mooie herinneringen de leegte in je hart vullen
  • Denk niet met verdriet aan je moeder op deze dag,
    maar herinner haar warme omhelzing en stralende lach!
  • Een moeder is een lichtje
    dat nooit dooft in je hart en hoofd.

 

Het herdenken overleden moeder met een gepersonaliseerd een beeldje 

Alle beeldjes van Bronzenbeeldenwinkel kunnen worden voorzien van sokkel en inscriptie. U kunt bijvoorbeeld een mooie spreuk laten graveren op de sokkel van het beeld. Een motto dat kenmerkend was voor haar karakter of een grappige zinsnede die echt bij haar hoorde. Elke korte tekst is mogelijk. Daarmee maakt u het beeld bijzonder persoonlijk voor uzelf of de ontvanger en geeft u een echt, troostrijk cadeau om de verjaardag van een overleden moeder te herdenken.

 

Onze TOP 10 ter inspiratie herdenking verjaardag overleden moeder

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 verjaardag oveleden moeder  

Uiteraard hebben we meerdere originele verjaardagscadeaus deze vindt u bij :
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzers , dierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel