Verjaardag overleden vader herdenken | aandenken vader

Verjaardag overleden vaderVerjaardag overleden vader herdenken met een bronzen beeld. Gedenk de verjaardag van uw overleden vader met een verjaardagscadeau ter herdenking als gedenk geschenk.
Wie zijn vader is verloren beleeft elk jaar gemengde gevoelens bij zijn verjaardag. Het is een mooi moment om stil te staan bij een vader of opa, maar het is ook pijnlijk.

Het is immers niet meer mogelijk de verjaardag samen te vieren. Wilt u de verjaardag van een overleden vader herdenken of iemand in uw omgeving die mogelijkheid geven? Geef dan een mooi, persoonlijk bronzen beeld cadeau.

In onze collectie zijn meerdere beeldjes opgenomen die geschikt zijn voor deze gelegenheid. U viert daarmee zijn karakter, zijn liefdevolle persoonlijkheid of zijn kracht. Er zijn meerdere beeldjes beschikbaar, voor de vader die het zonnetje in huis was of een echte familieman was, een sporter of zakenman was. U kunt aan elk aspect van zijn leven uiting geven met onze collectie veelzijdige bronzen beeldjes.
 

Bekijk enkele categorieën als tastbaar aandenken verjaardag overleden vader

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Prachtig tuinbeeld als aandenken overleden vader    Dierenbeelden ter gelegenheid van de verjaardag oveleden vader    zonnewijzer als aandenken aan het zonnetje in huis

kleine beeldjes als aandenken verjaardag overleden vader    verjaardagskado overlijden vader    Familiebeeldje ter nagedachtenis aan overlijden vader
 

Verjaardag overleden vader herdenken met bronzen beeld

Waarom zou u een bronzen beeldje cadeau geven om een verjaardag van een overleden vader te herdenken? Soms is het lastig uw medeleven te betuigen. Nog vaker is het een grote opgave om zelf om te gaan met een groot verlies. Een troost cadeau overlijden zegt meer dan duizend woorden.

U kunt uzelf of een ander troosten met een goed uitgekozen beeld. Laat een ander weten dat u blijft denken aan de overledene. Dat is een mooi gebaar, vooral als het overlijden al enkele jaren geleden is. Nabestaanden kunnen ook dan alle steun gebruiken, vooral rondom vaderdag, de sterfdag en verjaardag. Of kies voor uzelf een beeldje uit, om thuis een mooie gedenkplek in te richten.
 

Tekst verjaardag overleden vader

Hieronder vindt u enkele mooie teksten voor de verjaardag overleden vader.

 • Laat de mooie herinneringen de leegte in je hart vullen
 • Denk niet met verdriet aan je vader op deze dag,
  maar herinner zijn warme omhelzing en stralende lach!
 • Elke dag is een gemis
  maar vadaag een beetje meer
  Veel sterkte deze dag!
 • Een rots in de branding met een stoere lieve lach..
  Ik denk aan jou op deze dag!
   

Herdenking verjaardag overleden vader met een gepersonaliseerd een beeldje 

herdenking verjaardag overleden vaderIn onze collectie vindt u allerlei beelden die geschikt zijn als beeld om te herdenken. Bijvoorbeeld beeldjes van een gezin, beelden van een wielrenner of andere sportman, of beeldjes die zakelijk succes verbeelden.

Het ligt maar net aan de levensloop en het karakter van de overleden vader welk beeld het meest geschikt is. Als u liever een abstract beeld uitzoekt is dat uiteraard ook mogelijk. Aan dat beeld kunt u elke betekenis toeschrijven die u wenst. Eventueel laat u het beeld voorzien van sokkel met inscriptie. Hiermee maakt u ook een abstract beeldje heel persoonlijk.
 

Onze TOP 10 ter inspiratie herdenking verjaardag overleden vader

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 verjaardag overleden vader

Uiteraard hebben we meerdere originele verjaardagscadeaus, deze vindt u bij:
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzersdierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel