Navigatie

Blijvende herinnering cadeau | Een blijvend gescchenk

Blijvende herinnering cadeau kopen, met een bronzen beeldje maakt u het bijzondere moment tastbaar.  Dit kan zijn bij een afscheid of als herinneringen aan een overleden dierbare vervagen helaas na verloop van tijd. De meeste mensen vinden dat heel naar, maar het hoort bij het rouwproces.

Tastbare  geschenken​ kunnen helpen bepaalde herinneringen te bewaren of naar voren te halen. Veel mensen richten in huis een speciale plek in, waar zij voorwerpen neerzetten die hen doen denken aan de overledene. Wil jij iemand in jouw omgeving helpen zo’n plekje in te richten of hem of haar een tastbare herinnering cadeau geven? Geef dan een mooi bronzen beeldje cadeau, dat de band met de overledene symboliseert of doet denken aan hem of haar. Je geeft daarmee een prachtig, weloverwogen cadeau voor iemand die het moeilijk heeft.
 

Een cadeau collega geven als blijvende herinnering van de samenwerking

Als je een bronzen beeldje als herdenking cadeau wilt geven heb je de keuze uit allerlei soorten beelden. Je kunt ervoor kiezen een klein beeldje voor binnen te geven, waarmee iemand zijn of haar gedenkplek in kan richten. Zo’n beeldje past ook op de schouw, het nachtkastje of in de vensterbank. Een groter tuinbeeld behoort ook tot de mogelijkheden. Hiermee richt je net zo eenvoudig een gedenkplek in met een herdenking cadeau, bijvoorbeeld in de tuin.
 

Het leven vieren

Een overlijden markeert een verdrietig punt in het leven van alle betrokkenen. Een blijvende herinnering cadeau doen in de vorm van een bronzen beeld kan echter ook een mooie manier zijn om het leven van de overledene te vieren. Je geeft een beeldje bijvoorbeeld enkele jaren na het overlijden van iemand, ter nagedachtenis aan de mooie momenten die er zijn geweest. Als je op zoek bent naar een passend cadeau ter gelegenheid van een sterfdag, is een bronzen beeldje een heel mooie, tastbare optie. Brons blijft een leven lang mooi en kan zowel buiten als binnen worden neergezet.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel