Blijvende herinnering cadeau | Blijvend kado als herinnering

blijvende herinnering cadeauBlijvende herinnering cadeau kopen bij Bronzen Beelden Winkel. Met een bronzen beeld maakt u het bijzondere moment tastbaar. Tastbare geschenken​ kunnen helpen bepaalde herinneringen te bewaren of naar voren te halen. 

Dit kan bijvoorbeeld zijn bij een afscheid van een werkgever of collega, maar ook bij het het vieren van een bijzondere leeftijd, huwelijk, geboorte of jubileum. Ook kunt u als opa en/ of oma een blijvend kado voor kleinkind schenken.

Tevens zijn onze beelden geschikt als blijvende herinneringen aan een overleden dierbare. Een herinnering cadeau overlijden geeft troost en kan bijdragen aan het rouwproces. Veel mensen richten in huis een speciale plek in, waar zij voorwerpen neerzetten die hen doen denken aan de overledene.

Wilt u iemand in uw omgeving helpen zo’n plekje in te richten of hem of haar een tastbare herinnering cadeau geven? Geef dan een mooi herdenking cadeau, dat de band met de overledene of het dier symboliseert of doet denken aan hem of haar. U geeft daarmee een prachtig, weloverwogen cadeau voor iemand die het moeilijk heeft.
 

Bekijk onze populaire blijvende herinnering cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Tuinbeeld als blijvend herinnering cadeau    Dierenbeeld als kado herinnering    zonnewijzer als origineel herinnering cadeau

Blijvende gedenk geschenken    kleine beeldjes als kado herinnering    familie beeldjes als blijvende herinnering
 

Een blijvend herinnering cadeau voor een afscheid, jubileum, huwelijk of verjaardag

tastbaar kado als herinneringAls u een bronzen beeldje als blijvende herinnering cadeau wilt geven, bijvoorbeeld als afscheidscadeau collega of voor een jubileum, huwelijk of als verjaardagscadeau aan uw vader, moeder of kind heeft u de keuze uit allerlei soorten beelden. Niets is leuker om een tastbare herinnering te krijgen of te schenken. Onze beelden gaan een leven lang mee en worden vaak zeer goed ontvangen.

U kunt ervoor kiezen een klein beeldje voor binnen te geven. Zo’n beeldje past ook op de schouw, het nachtkastje of in de vensterbank. Een groter tuinbeeld behoort ook tot de mogelijkheden. Ook kunnen wij het beeld voorzien van een tekstplaatje, zo wordt het een echt gepersonaliseerd cadeau.
 

Of onze categorieën kado als herinnering voor een speciaal moment

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

blijvend kado huwelijk    blijvend jubileum cadeau    origineel afscheidscadeau

blijvende geboortegeschenken    verjaardagscadeau als blijvende herinnering    blijvende herinnering cadeau afstuderen

zakelijk herinnering cadeau geven    gepersonaliseerd cadeau liefdesgeschenk    blijvend pensioen cadeau
 

Een beeld als blijvende herinnering aan een persoon of dier

blijvend cadeau herinnering katEen overlijden markeert een verdrietig punt in het leven van alle betrokkenen. Een blijvende herinnering cadeau doen in de vorm van een bronzen beeld kan echter ook een mooie manier zijn om het leven van de overledene of dier te vieren. Bijvoorbeeld als blijvende herinnering hond, blijvende herinnering kat of als blijvende herinnering paard

U geeft een beeld bijvoorbeeld enkele jaren na het overlijden van iemand, ter nagedachtenis aan de mooie momenten die er zijn geweest. Als u op zoek bent naar een passend cadeau ter gelegenheid van een sterfdag of voor de verjaardag overledene, is een bronzen beeldje een heel mooie, tastbare optie. Hiermee richt u net zo eenvoudig een gedenkplek in met een herdenking cadeau, bijvoorbeeld in de huiskamer of tuin. Brons blijft een leven lang mooi en kan zowel buiten als binnen worden neergezet.
 

Kado als herinnering | onze TOP 10

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 kado als bijvende herinnering.

Uiteraard hebben we meerdere originele herinnering cadeau's, deze vindt u bij:
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
 zonnewijzersdierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel