Cadeau Ik denk aan je | Een cadeau moeilijke tijd

Cadeau ik denk aan jeCadeau ik denk aan je. Wat is er nu mooier dan van iemand te horen: “Ik denk aan je”? Als je hoort dat mensen om je geven is dat een grote steun, vooral in moeilijke tijden. Is er iemand in jouw omgeving die wat extra aandacht en zorg nodig heeft? Geef hem of haar dan een mooi sterkte cadeau, dat zegt: “Ik denk aan je”. Een cadeau dat “Ik denk aan je” zegt kun je in vele vormen geven.

Onze bronzen beeldjes zijn een mooi voorbeeld van een cadeau dat betrokkenheid uitstraalt. Een bronzen beeldje met een symbolische waarde is een mooi geschenk voor iemand die een lastige tijd meemaakt. Zo’n beeldje is heel eenvoudig te vinden in onze ruime collectie bronzen beeldjes voor binnen en buiten.
 

Ik denk aan je cadeau voor moeilijke tijd

Een cadeau dat zegt “Ik denk aan je” kan eigenlijk altijd. Een geschenk als hart onder de riem cadeau is natuurlijk extra welkom als het even moeilijk is, bijvoorbeeld na een overlijden, een scheiding of bij een ziekte. Je kunt ervoor kiezen het beeldje te geven met een persoonlijke boodschap, waarin je de ontvanger laat weten dat je er voor hem of haar bent. Uiteraard kun je een mooi beeldje ook cadeau geven om je liefde te uiten en te laten weten dat iemand altijd in je gedachten is. Bronzen beeldjes, klein en groot, zijn daardoor geschikt voor nagenoeg elke gelegenheid.
 

Een symbolisch cadeau kracht om te laten weten dat ik aan je denk

ik denk aan je cadeauAl onze bronzen beeldjes worden gemaaktvan hoge kwaliteit. Indien gewenst kunnen wij het beeld op een bijpassende sokkel plaatsen. De beelden zijn bovendien geschikt voor binnen en buiten.

Als je een geschenk wilt geven aan een tuinliefhebber kun je er daarom ook voor kiezen een tuinbeeld cadeau te geven, of een bronzen beeldje voor buiten. Met het juiste onderhoud gaat een beeld een heel leven mee, waarin de ontvanger steeds wordt herinnerd aan jouw steun in zware tijden.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het cadeau ik denk aan je 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel