Bronzen varken beeld of everzwijn als Bronzen varken, tuinbeeld varkentuinbeeld

In deze categorie dierenbeelden vindt u aandoenlijke en grappige bronzen varkens beelden en beelden van zwijnen die er indrukwekkend uitzien. Terwijl de zwijnen klaar staan om in actie te komen, treft u de varkens en biggetjes in ons assortiment rustig zittend, staand of liggend aan.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Neem bijvoorbeeld het varken beeld dat een speciale betekenis heeft, het beeld van 2 biggetjes die over een hek leunen en het zichtbaar naar hun zin hebben. Dit beeld is genaamd ‘Vrienden voor het leven’. Zoals u kunt zien, zijn de beelden gemaakt van verschillende soorten brons, variërend van licht tot zeer donker. Uw keuze zal puur gebaseerd zijn op wat u aanspreekt, want ieder beeld van een varken of beeld van een zwijn is van de beste kwaliteit. Al de varkens beelden en zwijnen beelden zijn erg geschikt om te plaatsen in de tuin.

 

Een bronzen varken beeld op een sokkel plaatsen

Een bronzen varken, bronzen big of bronzen zwijn op een sokkel plaatsen is ook zeker een optie. Wilt u dat uw beeld extra mooi tot uiting komt en de aandacht meer naar zich toe trekt? Dan is het een goed idee om voor een sokkel te kiezen. Sokkels zijn beschikbaar in ons assortiment, waarbij u kunt kiezen uit tal van verschillende soorten. Raadpleeg de categorie sokkels om te zien wat de mogelijkheden zijn. U kunt ons ook altijd benaderen wanneer u hier hulp bij wenst.

 

Tuinbeeld varken of tuinbeeld everzwijn online kopen

De kleine varkens beelden en everzwijn beelden kunt direct online kopen. Een varken beeld is te bestellen in vier gemakkelijk stappen. De grote tuinbeelden van varkens en zwijnen kunt u eerst bekijken in onze showroom als u serieus geïnteresseerd bent.  Heeft u vragen over een bronzen varken of bronzen zwijn kopen? Neem dan gerust contact met ons op/

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen beeld van een varken of zwijn

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel