Bronzen varken beeld of everzwijn als tuinbeeld

IBronzen varken, tuinbeeld varkenn deze categorie dierenbeelden vindt u aandoenlijke en grappige bronzen varkens beelden en beelden van zwijnen die er indrukwekkend uitzien. Deze bronzen beelden zijn in verschillende groottes zodat ze geschikt zijn voor in huis (kleine varkens beeldjes) of als tuinbeeld.

Terwijl de zwijnen klaar staan om in actie te komen, treft u de varkens en biggetjes in ons assortiment rustig zittend, staand of liggend aan.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
vinkje GRATIS plaatsing beeld in uw tuin t.w.v. € 195,= vanaf € 2.000,=
 

Varkens beelden in verschillende bronzen patina's

tuinbeeld varkenZoals u kunt zien, zijn de varkens beelden gemaakt van verschillende soorten brons, variërend van licht tot zeer donker of in een groene patina.

 Uw keuze zal puur gebaseerd zijn op wat u aanspreekt, want ieder beeld van een varken of beeld van een zwijn is van de beste kwaliteit. Ieder beeld wordt ambachtelijk met de hand vervaardigd. Al de varkens beelden en zwijnen beelden zijn van echt brons en zeer geschikt om te plaatsen in de tuin.
 

Beeld zwijn groot of klein

De zwijnen beelden zijn ook te verkrijgen in groot en klein formaat. De kleinere zwijnen beelden zijn ideaal voor in huis voor op een dressoir, boekenkast of ander meubel. Daarnaast hebben we ook diverse grote everzwijn en wilde zwijn beelden die dienen als tuinbeeld.
 


 

Een bronzen varken beeld op een sokkel plaatsen

Een bronzen varken, bronzen big of bronzen zwijn op een sokkel plaatsen is ook zeker een optie. Wilt u dat uw beeld extra mooi tot uiting komt en de aandacht meer naar zich toe trekt? Dan is het een goed idee om voor een sokkel te kiezen. Sokkels zijn beschikbaar in ons assortiment, waarbij u kunt kiezen uit tal van verschillende soorten. U kunt ons ook altijd benaderen wanneer u hier hulp bij wenst.
 

Tuinbeeld varken of tuinbeeld everzwijn online kopen

De kleine varkens beelden en everzwijn beelden kunt u direct online kopen. Een varken beeld is te bestellen in twee gemakkelijk stappen. Het beeld wordt met Track & Trace code aan u verzonden zodat u verzeker bent van een goede levering.

De grote tuinbeelden van varkens en zwijnen kunt u eerst bekijken in onze showroom als u serieus geïnteresseerd bent. Onze showroom is op afspraak geopend. Heeft u vragen over een bronzen varken of bronzen zwijn kopen? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer info over het varken of zwijn beeld in brons

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel