Cadeau master diploma voor afronden universitaire studie MSc, MA, LLM

cadeau masterEen bronzen beeld als cadeau masterdiploma. Wie zijn of haar masterdiploma haalt heeft er vaak vele jaren als student op zitten. Het behalen van het masterdiploma luidt een nieuwe periode in. Vaak gaan afgestudeerden op zoek naar een baan in hun werkveld. In elk geval is het studentenleven voorlopig voorbij.

Wilt u als betrokkene uw waardering uitspreken voor het behalen van de master diploma? Geef dan een geslaagd cadeau aan de student. Onze afstudeercadeaus zijn perfect voor iedereen die een afgestudeerde masterstudent een blijvende herinnering wil geven. Als afstudeercadeau van ouders, grootouder, docent of goede vriend kunt u met een afstudeercadeau de behaalde mijlpaal extra kracht bij zetten. U geeft een blijvende herinnering en unieke  en steunt de afgestudeerde bij het zetten van de volgende stap.
 

Cadeau geslaagd master studies, MEd, MArch MAHIP, MANP, MLI, MLA, MMus en meer

In onze collectie zijn speciale afstudeercadeaus opgenomen. Dit zijn kleine bronzen beelden van studenten: figuren die lezen of op een grote stapel boeken zitten. Een speels beeld van een wijze uil is ook opgenomen in het assortiment, net als een semi-abstract beeld van een student die een mijlpaal behaalt..

Uiteraard zijn onze andere bronzen beelden ook geschikt voor afstudeerders. Is uw zoon of dochter bijvoorbeeld afgestudeerd in de rechten? Dan is het beeld van Vrouwe Justitia vanzelfsprekend een passend geschenk voor de studie Master of Laws. Of denk bijvoorbeeld aan een beeldje voor Psychologen als Master of Science. Als u hulp nodig heeft bij het uitzoeken van het juiste geschenk helpen wij u graag.
 

Beeld als origineel cadeau master diploma

cadeau geslaagd masterIn onze collectie zijn ook exclusieve beelden opgenomen. Hier zijn er slechts enkele tientallen van gemaakt. Alle beelden zijn voorzien van een uniek nummer en komen zowel in figuratieve als abstracte vorm. Bovendien worden de beelden gemaakt van hoogwaardig brons dat een heel leven lang mee gaat.

Ook het plaatsen op een sokkel en het beeld laten graveren behoren tot de mogelijkheden. U kunt zo uw persoonlijke felicitatie met het beeld overbrengen. Uw geschenk blijft op die manier zijn waarde behouden, ook in de jaren na het afstuderen.

Heeft u vragen over een master diploma cadeau kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Bekijk onze master cadeau beeldjes

Klik op een afbeelding om het master cadeau beeldje te bekijken

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel