Bronzen ijsvogel beeld | ijsvogel brons beeldje kopen

ijsvogel brons, ijsvogel beeldjeEen prachtig ijsvogel beeld kopen voor in de tuin. De levende ijsvogel zien we normaal gesproken alleen langs de waterkant. Tenminste, áls we hem al zien. Het is namelijk een erg schuwe vogel. Daarom kunt u bij ons een bronzen ijsvogel beeldje kopen. De naam van de ijsvogel heeft weinig te maken met kou en ijs, maar met ijzer. IJzer verwijst naar de metaalachtige glans van de vogel. Een enkele ijsvogel van brons heeft de karakteriserende kleur zoals hierboven beschreven, maar de kleur kan beter worden uitgelegd als een prachtige bronstint. Onze ijsvogel beelden van brons verschillen net zoals onze andere dierenbeelden van elkaar in houding en afwerking.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Een sokkel voor een bronzen ijsvogel beeld

Om de natuurlijke houding en situatie van de ijsvogel na te bootsen, kunt u ook bij ons mooie sokkels verkrijgen. Een sokkel van versteend hout of Basalt past prachtig bij een ijsvogel beeldje. Wij kunnen het beeldje van de ijsvogel vakkundig voor u monteren op de sokkel.

 

IJsvogel beeld kopen van brons

Via onze webshop kunt u een ijsvogel beeld kopen van brons. Meer informatie over het ijsvogel beeld van uw keuze vindt u wanneer u klikt op de betreffende afbeelding. De levertijd is onder andere afhankelijk van uw wens om eventueel een tekstplaatje mee te leveren. Dat is een leuk idee wanneer de ijsvogel dient als trofee of cadeau. Heeft u vragen over bonzen ijsvogel beelden? Of zijn er vragen over verzending? Wij beantwoorden ze graag. Maak dan gebruik van onze contactgegevens.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het ijsvogel beeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel