Gedenkplaat reliëf graf als grafplaat in brons

gedenkplaatGedenkplaat reliëf van brons, gedenkplaatje of een gedenkplaat of grafplaat bestellen. Bronzen Beelden Winkel biedt grafdecoratie aan voor op of rondom het graf. Er zijn verschillende manieren om tekst aan te laten brengen op een ruwe grafsteen. Bij een grafsteen van natuursteen kunt u kiezen voor het laten graveren van tekst, zoals de naam van de overledene, de geboorte- en sterfdatum en een mooie spreuk of uitspraak. U kunt ook kiezen voor bronzen letters die op de grafsteen worden aangebracht.

Bronzenbeeldenwinkel biedt nog een stijlvolle optie voor tekst op of rondom het graf: een bronzen gedenkplaat met letters in reliëf. Deze plaat kan zowel op de ruwe grafsteen worden aangebracht als voor of naast het graf. U beschikt hiermee over een apart gedenkplaatje in brons op de ruwe grafsteen, of ervoor. Als u niet te veel tekst op de grafsteen zelf wilt zetten maar daarbuiten wel een boodschap wilt plaatsen, kan dat middels deze gedenkplaatjes van brons.
 

Gedenkplaatjes brons op ruwe grafsteen

gedenkplaatje grafsteenEen gedenkplaat met reliëf kan op meer plaatsen gebruikt worden. Stel, u plaatst een zwerfkei op een belangrijke plek, waar een bepaalde gebeurtenis zich heeft voorgedaan. U wilt dat deze ruwe steen een gedenkplek vormt. Dan kunt u er ook voor kiezen om een gedenkplaatje met bronzen reliëfletters op de steen te plaatsen, met informatie over de gedenkplek.

In principe kunt u dat op elke mogelijke plek doen waar u iemand of een gebeurtenis wilt herdenken. Het staat u uiteraard vrij voor elke tekst te kiezen. Bronzenbeeldenwinkel zorgt er dan voor dat de tekst op de gedenkplaat komt te staan. De plaat is vervolgens eenvoudig te bevestigen.
 

Welke boodschap op gedenkplaatje relief voor een graf

Een bronzen gedenkplaatje leent zich uitstekend voor een mooie spreuk, een Bijbelvers of een uitspraak. Daarnaast kunt u ervoor kiezen een naam op de plaat te laten zetten. Dat is een optie als u de gedenkplaat in reliëf gebruikt om nieuwe namen toe te voegen aan een bestaande grafsteen, bij een particulier (familie)graf. Onze losse bronzen letters lenen zich hier ook goed voor. Als u kiest voor een tekstplaatje in brons hangt het van de grootte van de gedenkplaat af hoeveel tekst u erop kwijt kunt. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
 

Gedenkplaten ter herinnering aan een bijzondere overledene

Naast gedenkplaten voor grafstenen en gedenkmonumenten, wordt een gedenkplaat van brons ook vaak gebruikt om bijvoorbeeld een verzetsheld te herdenken of een bijzondere gebeurtenis in de Tweede Wereldoorlog. Op deze wijze kan een blijvende herinnering worden gecreëerd aan een belangrijke gebeurtenis of een bijzonder persoon.
 

gedenkplaten

Onthulling bronzen gedenkplaat voor verzetsheld Henk Veeneman
 

Online een gedenkplaat van brons bestellen voor op een graf

U kunt direct een bronzen gedenkplaat online bestellen. Kies een gedenkplaat met de gewenste afmeting. Wilt u een gedenkplaat met reliëf in een andere afmeting bestellen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel