Navigatie

Rodin beelden van De Denker, Adam & Eva | beelden van Rodin kopenbeelden van rodin, rodin beelden

Rodin beelden van Bronzen Beelden Winkel. Wij hebben het grootste aanbod van beelden van Rodin in brons. Deze tuinbeelden van onder meer Adam en De Denker zijn prachtig vormgegeven. Zo heeft Adam een getormenteerde pose waarbij met beide handen naar de grond wordt gewezen. Hiermee wordt de binding met de aarde gesymboliseerd. Onze Rodin beelden zijn allen reproducties.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Rodin beelden actie, beelden van Rodin actie


Over Auguste Rodin en zijn beelden

auguste rodinRodin was een Franse beeldhouwer van het impressionisme. Hij gebruikte de natuur om zijn werk levendig eruit te laten zien. Rodin beelden vallen op door het onregelmatige oppervlak, waarop de lichtval schitteringen veroorzaakt die het beeld beweeglijkheid geven. In 1881 kreeg Rodin de opdracht van het Kunst-ministerie om grote beelden te maken van Adam en Eva. Het beeld is hevig geïnspireerd door het werk van Michelangelo. Wij bieden deze indrukwekkende reproducties aan.
 

Rodin beelden zoals De Denker op een sokkel

beeld de denker, denker rodin, de denker kopenU kunt de Rodin beelden ook plaatsen op een sokkel van natuursteen of beton. Wij kunnen ieder gewenste sokkel van natuursteen of sokkel leveren en het Adam beeld of een ander Rodin beeld voor u monteren. Beelden (met sokkel) boven de € 2.000,= plaatsen wij gratis. Dit betekent dat wij het Standbeeld De Denker gratis op locatie plaatsen, bijvoorbeeld in uw tuin. Dit beeld wordt dan bevestigd op een betontegel zodat deze waterpas staat en niet kan verzakken.

Hieronder ziet u twee video's van Rodin beelden op sokkel.
 

   
 

Beelden van Rodin kopen zoals beeld de Denker

Alle beelden van Auguste Rodin zoals Adam en De Denker kunt u direct gemakkelijk online kopen in onze webshop. Tevens kunt u onze showroom bezoeken om beelden van Rodin in het echt te bekijken. Onze showroom is op afspraak geopend. Heeft u vragen over beelden van Rodin kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor informatie over een Auguste Rodin beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd

PROFITEER NU VAN €50,00 KORTING!

Set dikke dames beeldjes € 247,50 € 197,50
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel