Herinnering overleden kind | Kado als herinnering overlijden kind

Het overlijden van een kind is een zeer aangrijpende gebeurtenis.  Nu bent of kent u wellicht iemand die deze verdrietige gebeurtenis is overkomen.  Een ouder die zijn of haar kind is verloren kan alle steun uit de omgeving gebruiken, ook als de tijd verstrijkt na het overlijden. Vaak is er na verloop van tijd minder aandacht voor een overlijden. Het leven van de betrokkenen gaat immers gewoon door. Het verlies wordt er echter niet minder om.

Misschien wilt u als naaste, vriend of familielid uw steun betuigen en de ouder(s) een hart onder de riem steken. Met de stijlvolle en troostrijke gedenken bronzen beeldjes van Bronzenbeeldenwinkel als geschenk voor een herinnering overlijden is dat heel goed mogelijk. Zo geeft u een mooie herinnering aan het overleden kind, of laat u hen weten dat u er voor hen bent in deze moeilijke tijden.
 

Mogelijkheden herinnering aan overlijden kind

Als u uw naaste of uzelf een geschenk als herinnering aan het overlijden van een kind wilt geven zijn er allerlei mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een lief beeld van één of twee kinderen of een beeld van een liefdevol gezin. Als het kind van dieren hield kunt u ook een keuze maken uit de selectie dierenbeelden. Onze liefdesbeelden of familiebeelden zijn ook zeer geschikt als u uw steun wilt betuigen aan een gezin dat een kind is verloren. Ten slotte bieden wij ook beeldjes aan van kleine kinderen en baby’s.

Ook deze kunt u als herinnering aan een overlijden van een kind geven, eventueel met inscriptie. De naam van het kind of een troostrijke zijn kan op de sokkel worden gegraveerd, waardoor uw beeldje extra persoonlijk wordt.

 

Bekijk hier onze beelden ter herinnering aan een overlijden kind

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het herinnering overlijden kind beeldje. 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel