Beeldjes voor behaalde doelstellingen of toekomstige targets

Succes volgt zelden zonder duidelijke doelstelling. Heeft u grote plannen met uw bedrijf en wilt u de start van een project bijzondere aandacht geven? Geef uw team dan een visuele reminder van het gestelde doel met een doelstelling beeldje. Bekijk hieronder ons aanbod van zakelijke beeldjes die geschikt zijn om te geven als er een doelstelling is behaald of ter motivatie om een doelstelling te behalen. 
 

Steuntje in de rug

Het stellen van ambitieuze doelen en het behalen daarvan is niet eenvoudig. Daarom kan uw collega, zakenpartner of naaste wel een steuntje in de rug gebruiken. Of u nu het beeld ‘Steuntje in de Rug’ of een ander doelstelling beeld uitkiest, het beeld zal de ontvanger altijd herinneren aan uw vertrouwen in hem of haar. Een bronzen doelstelling beeldje kan dan ook van grote waarde zijn. Wilt u meer weten over onze beelden, levertijden of het toevoegen van een inscriptie? Neem contact met ons op voor meer informatie.
 

Een zakelijk beeldje online bestellen

Niet elk geschenk is geschikt om te geven aan een collega of zakelijke relaties. Onze bronzen beelden zijn dat wel. Elk beeld wordt gemaakt van zeer hoge kwaliteit brons en gaat een leven lang mee. Alle beelden kunnen worden voorzien van een tekstplaatje met persoonlijke tekst. Hiermee maakt u uw geschenk nóg persoonlijker.

U kunt bijvoorbeeld meerdere zakenrelaties hetzelfde beeldje geven, met elk een aparte, passende inscriptie. Uw felicitatie of succeswens blijft zo voor altijd levend. Heeft u vragen over een van onze zakelijke beeldjes? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het doelstelling beeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel