Gedenksteen hond kopen | Honden gedenkstenen voor buiten

Een gedenksteen hond kopen als dierengrafsteen. Bij Bronzen Beelden Winkel is het mogelijk om een gedenksteen te bestellen om uw huisdier te gedenken. Als uw hond is overleden wilt u daar natuurlijk aandacht aan besteden. Sommige mensen kiezen ervoor hun hond te cremeren en richten binnenshuis een kleine gedenkplek in, of ze hangen een mooie foto op van hun trouwe viervoeter.

Anderen begraven hun hond zelf, bijvoorbeeld in de tuin. In Nederland is dit gewoon toegestaan. Wat u ook doet, het is prettig een afscheidsritueel te houden als u en uw gezin afscheid moeten nemen van de hond. Een gedenksteen voor het graf, een dierengrafsteen, is een mooie markering van het graf van de hond in de tuin. Of u richt op die manier buiten een gedenkplek in, ook al is uw hond niet in uw eigen tuin begraven.

Bronzenbeeldenwinkel biedt diverse dierengrafstenen, zoals een gedenksteen voor uw hond. U kunt ook kiezen voor een zwerfkei gedenksteen hond. Hiermee bestelt u een unieke gedenksteen die natuurlijk oogt in uw tuin. Deze steen is perfect voor het maken van een subtiele gedenkplek, een plek die niet opvalt voor gasten.
 

Gedenksteen hond zelf maken

De gedenkstenen van Bronzenbeeldenwinkel zijn tot op zekere hoogte zelf te ontwerpen. U bepaalt zelf welke variant en welk formaat u kiest. Sommige gedenkstenen zijn te voorzien van een tekst, zoals de naam van uw hond. U bent uiteraard vrij elke tekst te kiezen, zolang deze op de steen past.

Onze speciale dierengrafstenen zijn gemaakt voor honden en katten. Andere dieren kunt u gedenken met een zelf ontworpen kleine grafsteen, zoals onze 40 x 40 cm grafstenen. Wilt u uw huisdier liever cremeren? Dan bieden onze asbeeldjes of dierenurnen of een urn hond een mooie, persoonlijke manier om uw huisdier binnenshuis te gedenken.
 

Zwerfkei gedenksteen hond

Een zwefkei als gedenksteen voor uw hond is een mooie manier om uw trouwe viervoeter te gedenken. Deze zwerfkei kunnen we voorzien van bronzen letters. U maakt de gedenkplek voor uw hond helemaal compleet met een van onze dierenbeeldjes van honden.

Bronzenbeeldenwinkel biedt een aantal prachtige kleine en grote bronzen beeldjes aan die een hond verbeelden, uitgebeeld in diverse rassen. Als u liever een gedenkplek binnenshuis creëert kunt u er ook voor kiezen alleen het beeldje thuis neer te zetten. Een mooie oplossing als u geen ruimte heeft voor een gedenksteen.

Met het ruime assortiment gedenkstenen richt u in en rondom het huis een gedenkplek in voor uw huisdier zoals u dat wilt. Heeft u vragen over onze graf- en gedenkstenen of wilt u een gedenksteen voor uw hond zelf maken? Neem dan contact op voor meer informatie.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2022 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel