Beeld hond als tuinbeeld of voor in huis | Bronzen honden beelden

Bronzen honden beelden kopenBeeld hond voor als tuinbeeld of voor in huis van Bronzen Beelden Winkel. Hieronder vindt u onze bronzen honden beelden verschillend in formaat, ras, afwerking en uitstraling. Beelden van een aandoelijke mopshondje, labrador honden, een rottweiler, herdershond, bulldog, Golden Retriever,  Jack Russel hond en nog meer rassen.

Voor alle bronzen honden beelden geldt dat ze met veel aandacht voor detail vervaardigd. Honden zijn dieren die staan voor gezelligheid en trouw. Waar u deze trouwen viervoeter ook maar neerzet, de omgeving verandert gelijk op een speelse manier!
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Tuinbeeld hond op een sokkel als groot standbeeld

tuinbeeld hondWilt u een tuinbeeld hond realiseren? U kunt direct een bijpassende sokkel meebestellen zodat u een standbeeld hond in uw tuin kunt plaatsen. Deze sokkels zijn gemaakt van Hardsteen en zijn perfect voor in de tuin. 

U ontvangt bij uw bestelling een montage instructie hoe de bronzen hond op de sokkel te monteren of u kunt deze werkzaamheden aan ons uit te besteden. Op de sokkel van het honden tuinbeeld kunt u een tekstplaatje laten aanbrengen, bijvoorbeeld de naam van uw geliefde viervoeter.
 

Beeld ter ere van uw overleden hond

Een hondenbeeld kan een grote betekenis hebben. Hij staat bijvoorbeeld symbool voor de hond die u ooit hebt gehad of recentelijk is overleden. Een bronzen beeld van een hond heeft een zeer lange levensduur, dus u kunt hier de rest van uw leven van genieten.
 

beeld hond, standbeeld hond


Om uw overleden hond te eren kunt u een van onderstaande honden bestellen als symbool of u kunt aan de hand van een of meerdere foto's van uw hond helemaal na laten maken in brons, in klein formaat of helemaal realistisch, 1-op-1.

De kosten van een bronzen honden beeld op maat laten maken zijn vanaf € 5.000,=. Voor meer informatie, bezoek onze pagina blijvende herinnering hond,
 

Hondenbeeld online bestellen

Meer informatie over een hondenbeeld vindt u door te klikken op de betreffende afbeelding. Zo ziet u bijvoorbeeld de exacte maten en de levertijd. Normaliter houden we een levertijd aan van 5 werkdagen.

U kunt gemakkelijk en veilig een hondenbeeld kopen in onze webshop. Mocht u nog vragen hebben over een bepaalde hond beeld, neem dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen honden beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel