Bronzen honden beelden | beeld hondBronzen honden beelden kopen kopen

Hieronder vindt u onze bronzen honden beelden voor binnen of voor in de tuin. De hondenbeelden zijn verschillend in formaat, ras, afwerking en uitstraling. Honden staan voor gezelligheid en trouw. Waar u een hondenbeeld ook maar neerzet, de omgeving verandert gelijk op een speelse manier.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Bij ons vindt u onder andere aandoenlijke mopshondjes, puppy’s met bal of schoen, een rodesian ridgeback, een labrador en een collectie hazewindhonden. De hazewindhonden zijn zowel in zeer groot formaat als in tafelformaat verkrijgbaar. Voor alle bronzen beelden van honden geldt dat ze met veel aandacht voor detail zijn vervaardigd. 

Ook is het mogelijk om een bronzen hond op een sokkel van natuursteen te monteren met hierin een persoonlijke tekst gegraveeerd, bijvoorbeeld ter nagedachtenis aan uw hond.

 

Honden beelden van brons op een sokkel

Een deel van de collectie wordt standaard al geleverd op een bijpassende marmeren voet. De overige beelden van honden zijn ook op een sokkel verkrijgbaar. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak hebben we verschillende sokkels voor u beschikbaar. Lage sokkels, hoge, smalle en brede sokkels kunt u uit kiezen. Ook het materiaal verschilt. Zo hebben we sokkels van beton, hardsteen en brons. De bronzen sokkels zijn zowel als zeer getailleerde zuil, wandsokkel als draaibare sokkel te bestellen.

 

Beeld ter ere van uw overleden hond

Om uw overleden hond te eren is het mogelijk om een beeld op een sokkel te monteren. Op deze natuurstenen sokkel kunnen wij een teksplaatje bevestigen met een teskt bijvoorbeeld de naam van uw huisdier.  Neem hiervoor gerust contact met ons op en samen komen wij tot een mooi ontwerp.

Meer informatie over de bronzen beelden vindt u door te klikken op de betreffende afbeelding. Zo ziet u bijvoorbeeld de exacte maten en de levertijd. Normaliter houden we een levertijd aan van 3 tot 5 werkdagen. De levertijd is onder andere afhankelijk van het feit of u er ook een tekstplaatje bij wenst te ontvangen. Bestellen is gemakkelijk en veilig via onze webshop. Een hondenbeeld kan een grote betekenis hebben. Hij staat bijvoorbeeld symbool voor de hond die u ooit hebt gehad of recentelijk is overleden. Een bronzen beeld van een hond heeft een zeer lange levensduur, dus u kunt hier de rest van uw leven van genieten.  Ook is het mogelijk om een uniek beeld te laten maken van een foto van uw hond. Bekijk hiervoor de pagina; bronzen  beeld maken huisdier.

 

Hondenbeeld voor tuin kopen

U kunt gemakkelijk en veilig een honden beeld kopen in onze webshop. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Bekijk ook onze andere dierenbeelden.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen honden beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel