5 jaar in dienst cadeau werk | Jubileum cadeau 5 jaar in dienst

cadeau 5 jaar dienstverbandEen 5 jaar in dienst cadeau als mooi jubileum cadeau wanneer uw werknemer 5 jaar in dienst is. Een werknemer die al gedurende 5 jaar aan uw bedrijf verbonden is, dat is in deze tijd al een mooie prestatie. Wilt u deze persoon niet alleen met dankbare woorden belonen voor zijn of haar werk, maar ook voor een blijvende herinnering zorgen?

Bent u dus op zoek naar een geschikt 5 jaar in dienst cadeau? Bij Bronzen Beelden Winkel hebben we de mooiste jubileumcadeaus in de vorm van beelden van brons die van betekenis zijn. Met zo’n geschenk spreekt u uw waardering uit en laat u zien hoeveel deze werknemer voor u en uw firma betekent.
 

Bekijk onze jubileum 5 jaar in dienst cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Kleine jubileumgeschenken kopen     Groot jubileumgeschenk, groot jubileum cadeau     Tuinbeeld als jubileum kado

Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau     Erepenning als jubileumgeschenk     Dierenbeeld als zoveel jaar in dienst cadeau
 

5 jaar werkzaam bij uw bedrijf? Geef een bronzen beeldje als geschenk

Het overhandigd krijgen van een bronzen beeldje van dermate hoge kwaliteit, is al een feestje waard. U kunt bij ons kiezen uit vele verschillende soorten, waaronder kleine bronzen beeldjes tot levensgrote exemplaren. Zoals u zult zien, zijn ze allemaal voorzien van een thema en lopen de designs sterk uiteen. Maar vergeet ook niet de emotie die het beeld oproept. Welk beeld pakt uw aandacht? Kijk bijvoorbeeld eens bij de kleine jubileumgeschenken, zoals het populaire beeldje ‘bedankt’.
 

Unieke beeldjes als cadeau collega 5 jaar in dienst

origineel cadeau 5 jaar in dienstGaat uw voorkeur uit naar een design dat niet te vinden is in ons assortiment? In dat geval is het goed om te weten dat we ook beeldjes op maat kunnen laten vervaardigen.

Samen met u kunnen we een beeldje ontwikkelen wat symbool staat voor uw bedrijf / organisatie. Deze beeldjes worden enkel voor u ontworpen en gemaakt, zo geeft u al uw werknemers / collega's een uniek  5 jaar in dienst cadeau.

Wij denken graag met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 5 jaar in dienst kado.  Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 - 230 2360 of mail naar: info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina kleine beeldjes in opdracht.
 

Maak het 5 jaar in dienst cadeau persoonlijker

5 jaar in dienst cadeauOm er een echt cadeau van te maken, kunt u het gekozen cadeau 5-jarig jubileum ook door ons laten inpakken met inpakpapier. Zelfs het toevoegen van een persoonlijk, handgeschreven kaartje is mogelijk.

Dat geldt ook voor het laten ingraveren van een tekstplaatje, waarop u voor het jubileum 5 jaar in dienst een kort dankwoordje kunt plaatsen of de naam van de betreffende persoon en reden van uitreiking.
 

TOP 10 | 5 jaar in dienst cadeau werk

Hieronder vindt u onze samengestelde jubileum top 10 van onze 5 jaar in dienst cadeaus voor op het werk.

Uiteraard hebben we meerdere 5 jaar in dienst cadeaus, deze vindt u bij:
Kleine jubileumgeschenken, Groot jubileumgeschenk
Tuinbeelden , Dierenbeelden of Zonnewijzers

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel