Urn hond | hondenurnen met naam of pootafdruk

Een urn hond online bestellen met de naam van uw overleden hond. Bronzen Beelden Winkel biedt dierenurnen aan als een herinnering aan uw trouwe viervoeter. Als uw hond overlijdt heeft u doorgaans een flink deel van uw leven samen met uw trouwe viervoeter doorgebracht. Honden zijn ontzettend loyaal en tonen onvoorwaardelijke liefde. Daarom kan het ontzettend pijnlijk zijn afscheid te nemen van uw geliefde labrador, beagle of poedel.

Gelukkig kunt u uw hond voor altijd bij u houden met de stijlvolle dierenurnen, honden beelden als blijvende herinnering hond van Bronzenbeeldenwinkel.nl. U heeft keuze uit een persoonlijke urn voor uw hond, of een urn van een of twee liter. De kleine versie is geschikt voor kleine hondjes of een gedeelte van de as, de grote versie kan vanzelfsprekend meer as bevatten. Welke urn u ook kiest, u heeft altijd een mooi, passend aandenken in huis waarin u de as van uw huisdier kunt bewaren.
 

Persoonlijk urn hond 

Misschien vraagt u zich af wat u doet als uw huisdier is overleden, of is dat recent gebeurd. De dierenurnen van Bronzenbeeldenwinkel maken het mogelijk de as van uw hond thuis te bewaren. Zo heeft u uw hond voor altijd bij zich. De dierenurnen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en formaten. Natuurlijk kiest u voor het beeld dat het best past bij uw overleden huisdier. U plaatst de urn waar u wilt, binnen of buiten.

Omdat de dierenurnen niet direct opvallen kunt u de urn ook gewoon in de woon- of slaapkamer zetten. Daarnaast kunnen de bronzen beelden ook buiten geplaatst worden. Dat maakt het makkelijk de urn neer te zetten op de lievelingsplek van uw overleden hond: naast de bank, waar de mand vroeger stond, of buiten waar de zon schijnt.
 

Urn hond 1 liter of urn hond 2 liter

Als u uw huisdier mist is het prettig thuis een herinnering aan uw hond te hebben, bijvoorbeeld in de vorm van een mooie foto bij de urn. U kunt hiervoor een speciaal plekje inrichten. Als u de urn buiten neerzet, heeft u ook volop mogelijkheden met mooie planten en bloemen. U kunt de gedenkplek helemaal inrichten zoals u wilt. Bovendien verplaatst u de urn gemakkelijk. Als u de urn in de winter binnen wilt plaatsen is dat gewoon mogelijk.

Wilt u weten welke urn of welk gedenkbeeld het best bij uw huisdier past? Vraag vrijblijvend meer informatie op over alle varianten en stijlen van onze dierenurnen. Naast een urn voor overleden honden biedt Bronzenbeeldenwinkel ook urnen voor overleden katten aan, met een passend beeldje van een slapende kat. Wilt u een naaste wiens huisdier is overleden een troostcadeau geven? Dan zijn onze speelse dierenbeeldjes een goede optie.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel