Dag van de zorg cadeau | Dag van de verpleging cadeau

Dag van de zorg cadeauEen Dag van de zorg cadeau schenken op 12 mei?  Ieder jaar staat 12 mei wereldwijd in het teken van de verpleging en de zorg. Officieel heet deze dag dan ook de Dag van de verpleging, maar door de jaren heen zijn mensen het de Dag van de zorg gaan noemen. Op deze dag worden medewerkers van zorginstellingen in het zonnetje gezet. Het is dan gebruikelijk om de zorgmedewerkers een Dag van de verpleging cadeau te schenken. Waarom is 12 mei Dag van de zorg?  Dit is de geboortedag van Florence Nightingale, een vrouw die wordt gezien als de grondlegger van de moderne verpleging.

Een bronzen beeld is een ideaal Dag van de zorg cadeau, omdat het een symbolisch en persoonlijk geschenk is. Het beeldje staat symbool om de verpleegkundigen te bedanken voor het werk dat ze dag in, dag uit leveren. U kunt het cadeautje Dag van de verpleging persoonlijker maken door er een tekstplaatje bij mee te bestellen. Hier kunt u en gedicht, bedankt tekstje of een mooie quote op laten graveren. Genoeg opties om tot het perfecte Dag van de zorg cadeau te komen!


Bekijk onze populaire Dag van de verpleging cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan of bekijk onderaan deze pagina onze top 10 kado ideeën

beeldjes bedankt      vriendschaps beeldjes      liefdes beeldjes

abstracte beelden      figuratieve tuinbeelden      zonnewijzers


Dag van de zorg cadeau kopen

Onze zorgmedewerkers verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Deze toppers werken elke dag zo hard, waardoor wij de beste zorg mogelijk krijgen. Wilt u als werkgever een Dag van de zorg cadeau kopen voor uw werknemers? Of kent u iemand die in de verpleging werkt en een speciaal kado verdient? Onze bronzen beelden zijn perfect als Dag van de verpleging cadeau. Zo kunt u het beeldje "De verpleegkundige" schenken of bent u meer op zoek naar een algemener beeldje als cadeautje Dag van de verpleging? Bekijk dan onze zakelijke beelden of liefdesbeelden. 

De zoektocht naar het perfecte beeld als cadeau Dag van de zorg kan lastig zijn omdat wij meer dan 2000 verschillende beelden aanbieden. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op voor advies en wij zullen u helpen een passend beeld te vinden om alle verpleegkundigen in het zonnetje te zetten.


Is het Dag van de zorg of Dag van de verpleging?

Dag van de verpleging cadeauEr is nogal een discussie of het nu Dag van de zorg of Dag van de verpleging is. Officieel is het de Dag van de verpleging. 12 mei is namelijk de geboorte dag van Florence Nightingale de grondlegger van de moderne verpleging. Sinds een paar jaar wordt het vaker de Dag van de zorg genoemd. Dit ten onvrede van de verplegers, omdat verpleging een vak apart is. 


Dag van de zorg cadeau gedicht, quotes, bedankt tekst, etc.

Het Dag van de zorg cadeau kan persoonlijker gemaakt worden door een tekstplaatje mee te bestellen. Op dit tekstplaatje kunt u een gedichtje, quote of bedankt tekst op laten graveren. Om u een idee te geven van mogelijkheden voor op het tekstplaatje, zullen wij enkele voorbeelden met u delen.

  • Dag van de verpleging
    Bedankt!
  • Dag van  de zorg
    Bedankt!
  • Werken in de zorg
    doen wij samen!
  • De wereld is blij
    met een hulpverlener
    zoals jij!
  • Werken in de zorg
    doe je vanuit je hart!
  • Bedankt voor je inzet!
    Dag van de verpleging 2024
  • Bedankt voor je inzet!
    Dag van de zorg 2024


Dag van de verpleging cadeau online bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u het Dag van de verpleging cadeau online bij ons bestellen. Twijfelt u nog? U kunt het beeld ook komen bekijken bij ons in de showroom. Dit kan echter wel alleen op afspraak. Bij verdere vragen kunt u contact met ons opnemen per e-mail, telefoon of via de sociale media kanalen. We hopen u voldoende advies en informatie te hebben gegeven om zo het perfecte Dag van de zorg cadeau te vinden!


TOP 10 | Dag van de zorg kado

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 voor Dag van de zorg 2024 Nederland

Klik op de afbeelding voor meer info over het  beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel