Navigatie

Huwelijkscadeau kind

Huwelijkscadeau kind. Wilt u als ouder(s) uw kind verrassen met een memorabel huwelijkscadeau? Dan is het een goed idee om eens rond te kijken in onze collectie met bronzen beelden, beschikbaar in allerlei formaten en beeltenissen. Ideaal om te geven als huwelijkscadeau voor uw kind. Een groot voordeel van ons assortiment is dat elk van de huwelijkscadeaus met de hand is afgewerkt en staat voor hoge kwaliteit. Zo creëert u een blijvende herinnering die nooit zal vervagen en ook nog eens een zeer decoratieve waarde heeft, in huis of in de tuin. U bestelt uw gewenste beeld vervolgens eenvoudig in de online shop van Bronzen Beelden Winkel.

 

Bronzen huwelijksgeschenken in groot en klein

Een huwelijkscadeau kunt u bijvoorbeeld bestellen als handzaam formaat, zoals onze kleine huwelijksgeschenkencollectie waar u een ruime keuze aantreft. Al deze beeldjes van brons stralen van liefde, waardoor ze uitermate geschikt zijn om te geven als huwelijkscadeau voor uw kind. Het voordeel van de kleinere formaten is dat ze makkelijk mee te nemen zijn en er eenvoudig een mooie plek binnenshuis voor gevonden kan worden. Zoekt u juist iets wat echt opvalt en aanzienlijk groter is? Dan hebben we een mooi assortiment met grote huwelijkscadeaus, waarvan een deel ook is te vinden onder ‘liefdesparen tuin’. Voor deze laatstgenoemde categorie geldt dat ze doorgaans zonder sokkel geleverd worden. Wilt u deze erbij bestellen? Dan kan dat uiteraard. We verwijzen u dan graag naar ‘sokkels voor beelden’.

 

Ook inpakservice mogelijk voor de kleinere bestellingen

Het huwelijkscadeau voor uw kind gevonden waarvan u niet kunt wachten om dat te schenken als ouder(s)? Voordat u bestelt, is het handig om te weten dat u ze eventueel ook kunt laten voorzien van een tekstplaatje. En als het de kleinere producten betreft, bieden we zelfs een extra service aan: het door ons laten inpakken van uw bestelling, inclusief een persoonlijke geschreven boodschap. Bestellingen die vandaag zijn geplaatst, worden al binnen een paar werkdagen geleverd.

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel