Pensioen cadeau beeldjes - origineel pensioen kado voor collega, werknemer, vader of moeder

pensioen cadeau, pensioen kadoEen orgineel pensioen cadeau kopen voor een collega of werknemer?  Wij hebben een mooi assortiment orginele pensioen kado beeldjes en geschenken van brons welke met de hand worden vervaardigd voor het gelukwensen bij het afscheid.

Een collega of werknemer die jaren in trouwe dienst is geweest en inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd heeft behaald, dat is een behoorlijk prestatie. Waarschijnlijk zal deze man of vrouw gemist gaan worden in het bedrijf.

Een uniek pensioen cadeau beeldje geeft dan een blijk van waardering voor diegene die met pensioen gaat.
 


 

Kado pensioen collega - allerlei beeldjes mogelijk

cadeau pensioen, pensioen cadeau collegaVoor een collega dat met pensioen gaat is het beeldje "Het glas heffen" een geschikt beeldje. Proosten op de fijne, prettige samenwerking en dat hij of zij eindelijk mag gaan genieten.

Ook het pensioen kado genaamd "De Handdruk" is een leuk beeldje om te schenken omdat het ene figuur de hand op de schouder legt van het andere figuur waarmee een informele, gemoedelijke sfeer wordt uitgebeeld. Ditzelfde geldt voor het beelde "Bedankt".

Mocht uw collega op reis gaan of emigeren, dan is het beeld "Op avontuur gaan" heel geschikt en ook het beeld "De wereld rond".
 

Cadeau pensioen werknemer

cadeau pensioen werknemerUw waardering tonen als werkgever voor een werknemer kan op verschillende manieren. Heeft de werknemer die met pensioen gaat de top bereikt van zijn loopbaan binnen het bedrijf, dan is de "Carrièreladder" een leuk beeldje om te schenken.

Heeft deze altijd naar behoren gefunctioneerd dan is "De jubilaris" ook heel passend. De werknemer die afscheid neemt wordt bejubeld door zijn of haar oud collega's voor zijn of haar inzet voor het team en bedrijf.

 

Ook leuke pensioen beeldjes voor uw werkgever, directeur of manager

pensioen beeldje, beeldje pensioenWilt u als groep werknemers of collega's het pensioen van uw werkgever, directeur of manager niet zomaar voorbij laten gaan, dan kan het beeldje "Balancerend op de Top" een uitkomst zijn. Deze man of vrouw heeft altijd de balans weten te vinden tussen de verschillende afdelingen of personen en tussen prive en zakelijk. 

Heeft het bedrijf een mooie ontwikkeling doorgemaakt, dan is het beeld "Positieve spiraal" een prachtig kado voor de pensionaris.
 

Pensioen cadeau vader of moeder

pensioen cadeau vaderAls je vader of moeder met pensioen gaat, dan ben je als kind ontzettend trots dat pa of ma zijn of haar pensioengerechtige leeftijd heeft behaald.

Daarom is het beeldje "Chapeau" een complimenteus beeldje voor vader. Je neemt je spreekwoordelijk hoed af voor zijn prestatie.

Het beeldje "Trots" is een passend beeldje voor moeder, dat ze trots mag zijn op wat ze heeft bereikt.
 

Pensionering cadeau beeldje dat zorgt voor een blijvende herinnering

Onze pensioen beeldjes kunnen voorzien worden van een tekstplaatje met gegraveerde tekst, bijvoorbeeld de datum van het pensioen, zodat het pensioen cadeau beeldje een mooie blijvende herinnering wordt met een leuke tekst of na het afscheid van de pensionado.
 

Wat geef je iemand die met pensioen gaat? Meer pensioen kado ideeën opdoen

pensioen kado ideeënWat geef je iemand die met pensioen gaat? Bij Bronzenbeeldenwinkel.nl kunt u pensioen cadeau's vinden die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Dankzij ons veelzijdige assortiment kunt u veel pensioen kado ideeën opdoen.
 

Bekijk ook deze mogelijkheden van gelukwensen

zakelijke bedankjes  |  vriendschapsbeeldjes  |  zonnewijzers  |  tuinbeelden  |  dierenbeelden
 

U weet zeker dat u een origineel pensioen kado idee kunt overleggen met uw collega's.
 

Cadeaus pensioen kopen online

Indien u uw keuze heeft gemaakt, kunt het pensioen cadeau online kopen. Binnen een paar werkdagen kunt u het in huis verwachten. U kunt ook contact met ons opnemen wanneer u onze showroom wilt bezoeken. Deze is gevestigd in Kampen, Overijssel. Om er zeker van te zijn dat we alle tijd voor u kunnen nemen, is het handig om vooraf een afspraak met ons te maken. Heeft u vragen over een pensioen cadeau kopen? Neem gerust contact met ons op.


Klik op de afbeelding voor meer informatie over het pensioen cadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2023 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel