Bronzen stier beeld | Beeld stier kopen

Bbronzen stier, bronzen beeld stierronzen stier beeld kopen voor in huis of als tuinbeeld. Weinig bronzen beelden spreken meer tot de verbeelding dan een bronzen stierenbeeld. Een stier straalt kracht en energie uit, en trekt meteen de aandacht. 

De bronzen stieren beelden die wij aanbieden zijn divers in stijl.  Zo hebben wij beelden van stieren in abstracte vorm of realistisch weergegeven. Klik op de afbeelding van een bronzen stieren beeld voor meer informatie en de prijs. Bekijk ook onze andere dierenbeelden.
 

vinkje​​​GRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
vinkje GRATIS plaatsing beeld in uw tuin t.w.v. € 195,= vanaf € 2.000,=
 

Kleine en levensgrote bronzen stieren beelden

Een bronzen stier is prominent aanwezig en zorgt voor sfeer en karakter in de woonkamer, de studeerkamer of op de werkplek. Een voorbeeld hiervan is de Charging Bull, het bekende beeld dat op Wallstreet staat in New York. Daarnaast leveren wij stieren beelden voor buitenshuis. Deze stieren zijn levensgroot nagemaakt en zijn haast niet van echt te onderscheiden. Wij bezorgen en plaatsen een levensechte stier beeld gratis in uw tuin.
 

bronzen stier, stieren beeld brons

Levensgrote stier als eyecatcher in uw tuin
 

Bronzen stierenkop aan de muur

stierenkop aan de muur, bronzen stierenkopEen stierenkop aan de muur is ook bij ons mogelijk. Wij hebben een mediumgrote stierenkop van 40 cm voor aan de muur en een grote bronzen stierenkop van 65 cm voor aan de muur. Ze zijn prachtig vormgegeven en zullen een indrukwekkende verschijning zijn aan uw wand.

Deze stierenkop wanddecoratie beelden zijn gemakkelijk aan de muur te hangen door dat ze een gaatje hebben aan de achterzijde. Bevestig een haakje of schoef in de muur, en voila, en de bronzen kop van de stier hangt!
 

Bronzen stier bestellen online of na bezichtiging

U kunt een bronzen stier eenvoudig online bestellen. Deze wordt met Track & Trace aan u toegezonden zodat u precies kunt zien wanneer het het beeld kunt verwachten.

De grote levensechte beelden van stieren kunt u eerst vrijblijvend bekijken in onze showroom. Maak hiervoor wel een afspraak, want wij zijn uitsluitend op afspraak geopend. Mocht u vragen hebben over een bronzen stier beeld kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen stieren beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel