Navigatie

Bronzen stier beeld | Beeld stier kopenbronzen stier, bronzen beeld stier

Bronzen stier beeld kopen voor in huis of als tuinbeeld. Weinig bronzen beelden spreken meer tot de verbeelding dan een bronzen stier. Een stier straalt kracht en energie uit, en trekt meteen de aandacht. De bronzen stieren beelden die wij aanbieden zijn divers in formaat. Zo hebben wij kleine stieren van brons voor in huis of op kantoor. Daarnaast leveren wij levensechte stieren beelden voor in de tuin. Klik op de afbeelding van een bronzen stieren beeld voor meer informatie en de prijs. Bekijk ook onze andere dierenbeelden.
 

vinkje​​​GRATIS verzending binnen Nederland
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Verschillende bronzen stieren beelden

Een bronzen stier is prominent aanwezig en zorgt voor sfeer en karakter in de woonkamer, de studeerkamer of op de werkplek. Een voorbeeld hiervan is de Charging Bull, het bekende beeld dat op Wallstreet staat. Daarnaast leveren wij stieren beelden voor buitenshuis. Deze stieren zijn levensgroot nagemaakt en zijn haast niet van echt te onderscheiden.

bronzen stier, stieren beeld brons

 

Bronzen stier kopen online of na bezichtiging

Bij een bronzen stier kopen boven de € 2.000,00 hoeft u niet direct het volledige bedrag vooraf te betalen. Wij vragen een aanbetaling van 50% van de verkoopprijs indien u de bronzen stier wilt laten bezorgen. Ook kunt u een bronzen stier na bestellen eerst vooraf bekijken in onze showroom in Kampen. Zo kunt u bepalen of u een goed gevoel heeft bij de bronzen stier en of deze u aanspreekt. Bronzen stieren onder de € 2.000,00 kunt u gemakkelijk en veilig online kopen.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen stieren beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel