Halloween cadeau 2022 | Halloween kado idee

Halloween cadeau 2022Een bronzen beeld als Halloween cadeau 2022 aan een echte liefhebber van deze speciale dag. Halloween wordt steeds populairder in Nederland. Steeds meer mensen verkleden zich elk jaar op 31 oktober of versieren de tuin met griezelige attributen.

Zo hebben wij verschillende pixie beelden in ons assortiment. Deze pixie beelden zijn griezelige wezentjes die perfect zouden staan in de tuin of bij bijvoorbeeld een spooktocht. Maar ook uilen worden vaak in verband gebracht met Halloween. Daarom  gaan wij verder in op de verschillende kado ideeën voor een spookachtige Halloween tuin, huis of bijvoorbeeld een spooktocht.


Wanneer is Halloween in Nederland?

Halloween is een jaarlijkse feestdag en vindt elk jaar plaats op  31 oktober. Halloween 2022 valt dit jaar dus op een maandag. Het is geen officiële feestdag in Nederland en daarom zullen veel Halloween feestjes het weekend erna of ervoor gevierd worden.

Steeds meer Nederlanders vieren deze feestdag. Zo zijn er veel feesten waar mensen ook daadwerkelijk verkleed gaan en gaan ook steeds meer kinderen langs de deuren in een kostuum. Bij de Halloween kostuums moet je denken aan griezelige kostuums, maar ook beroemde personen of tekenfilm figuren. 


Bronzen beeld als decoratie voor griezelige tuin

Houdt u van griezelige beelden of bent u specifiek op zoek naar een beeld als decor voor uw tuin? Bekijk dan onze top 10 Halloween cadeaus. Hier vindt u beelden die favoriet zijn voor deze bijzondere categorie. Het beeld hoeft niet per sé een geschenk te zijn voor deze feestdag, maar kan ook een kado zijn voor mensen die van fantasie/enge figuren houden. Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij u het perfecte beeld te vinden.


Cadeau ideeën Halloween

halloween cadeau ideeVoor wie zijn deze cadeau ideeën voor Halloween? Deze ideeën zijn bedoeld voor mensen die attributen zoeken voor het maken van een spookhuis, liefhebbers van griezelige kunst of mensen die fan zijn van deze bijzondere dag.

Beelden die wij in deze situaties aanraden zijn voornamelijk onze pixie beelden. We bieden hier grote tuinbeelden van aan, maar er zijn ook zeker kleinere beeldjes. Deze beelden zijn geschikt voot Halloween omdat ze er griezelig uitzien. Ook hebben wij beelden van enge dieren zoals uilen en draken. Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of via de chat en wij helpen u om een passend Halloween cadeau te vinden!

 

TOP 10 Halloween cadeaus 2022

Hieronder vindt u onze bijzonder samengestelde top 10  voor Halloween 2022.

Uiteraard hebben we meerdere Halloween kado beelden, deze vindt u bij:
Pixie beelden, uilen beelden, Draken beelden

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2023 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel