10 jaar in dienst cadeau werk | Jubileum cadeau 10 jaar in dienst

10 jaar in dienst cadeauEen 10 jaar in dienst cadeau als mooi jubileum cadeau wanneer uw werknemer 10 jaar in dienst is. Wat kan er veel gebeuren in 10 jaar tijd op het werk. Is één van uw werknemers al zo lang in dienst, en verdient dat op een leuke manier aandacht? Het uitspreken van uw waardering is voor werknemers vaak al iets wat ze raakt, iets wat ze motiveert om zich vol voor de firma in te blijven zetten.

Om hier een feestelijk randje aan te geven, is het overhandigen van een 10 jaar in dienst cadeau een ontzettend leuke verrassing. Eenmaal geschonken, vergeet de ontvanger nooit meer dit loyale gebaar. Kies uit het grote assortiment van Bronzen Beelden Winkel het exemplaar dat precies is wat u zoekt.
 

Bekijk onze jubileum 10 jaar in dienst cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Kleine jubileumgeschenken kopen     Groot jubileumgeschenk, groot jubileum cadeau     Tuinbeeld als jubileum kado

Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau     Erepenning als jubileumgeschenk     Dierenbeeld als zoveel jaar in dienst cadeau
 

Collega 10 jaar in dienst jubileum? Vier het met een bronzen beeldje

Een cadeau 10 jarig jubileum vinden in onze ruime collectie wordt u zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Selecteer de gewenste categorie, zoals de kleine bronzen beeldjes of toch een jubileum cadeau werkgever. Allemaal tonen ze een bepaalde manier van kracht en doorzettingsvermogen. Voorbeelden om te overhandigen voor het 10 jaar werkzaam zijn, zijn beeldjes met thema’s die gemaakt zijn rondom het thema mijlpaal, of kies voor en beeldje waarop de persoon in kwestie het glas heft om te proosten. Het grote aantal verschillende designs laat zien op hoeveel verschillende manieren men iemand kan bedanken voor de verrichte diensten.
 

Unieke beeldjes als cadeau collega 10 jaar in dienst

origineel cadeau 10 jaar in dienstGaat uw voorkeur uit naar een design dat niet te vinden is in ons assortiment? In dat geval is het goed om te weten dat we ook beeldjes op maat kunnen laten vervaardigen.

Samen met u kunnen we een beeldje ontwikkelen wat symbool staat voor uw bedrijf / organisatie. Deze beeldjes worden enkel voor u ontworpen en gemaakt, zo geeft u al uw werknemers / collega's een uniek  10 jaar in dienst cadeau.

Wij denken graag met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 10 jaar in dienst kado.  Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 - 230 2360 of mail naar: info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina kleine beeldjes in opdracht.
 

10 jaar dienstverband cadeau 

Om het cadeau persoonlijker te maken kunt u een tekstplaatje bestellen. Op het tekstplaatje kunt u een passende tekst laten graveren, deze bevestigen wij op het beeldje.

Ook kunnen wij het geheel laten inpakken en voorzien van een persoonlijke boodschap. Niet het 10 jaar in dienst cadeau gevonden dat u zocht? Neem dan contact op, samen vinden wij het juiste 10 jaar dienstverband cadeau.

10 jaar in dienst cadeau

TOP 10 | 10 jaar in dienst cadeau werk

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 van onze 10 jaar in dienst cadeaus. 

Uiteraard hebben we meerdere 10 jaar in dienst cadeaus, deze vindt u bij:
Kleine jubileumgeschenkenGroot jubileumgeschenk
TuinbeeldenDierenbeelden of Zonnewijzers

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel