Navigatie

Kado tweeling geboorte | Een orgineel cadeau voor de geboorte van een tweeling 

kado tweeling geboorteKado tweeling geboorte? Bronzenbeeldenwinkel.nl heeft prachtige geboortegeschenken voor de geboorte van een tweeling. De geboorte van een kindje is bijzonder, maar de geboorte van een tweeling al helemaal. Een mooi kado dat jaren mee gaat, vindt u bij Bronzenbeeldenwinkel.nl.

Hier vindt u diverse figuratieve beelden die prachtig staan in de woonkamer als aandenker voor deze speciale gebeurtenis. Ideaal als kado voor kersverse ouders en hun tweeling. Onze beelden worden door vakmensen gemaakt en zijn te herkennen aan hun kwalitatief hoogwaardige afwerking. Een kado voor een tweeling geboorte vindt u bij ons in de vorm van een beeld dat ouders met twee kleine kindjes afbeeldt. Er zijn twee versies van dit beeld, één met ouder kind en een beeld met alleen de tweeling baby’s. Zo is er ook een geschenk beschikbaar voor een gezin met één oudste kind dat een tweeling heeft mogen verwelkomen.

 

Persoonlijk kado bij tweeling geboorte

De beeldjes die u als cadeau bij een tweeling geboorte kunt geven zijn 27 centimeter hoog en zijn afgewerkt met prachtig brons. U kunt deze bestellen in een mooie kadoverpakking, maar ook laten verfraaien met een natuurstenen of bronzen sokkel. Daarnaast kan er ook een tekstplaatje op het beeld gemaakt worden als u kiest voor een sokkel. Het graveren van de namen en de geboortedatum is een mooie toevoeging aan dit kado. Uiteraard kunt u ook voor andere mooie bronzen beelden kiezen, zoals het beeld van een mensenhand met daarin een pasgeboren kindje. Twee van deze beeldjes zijn ook zeer geschikt als cadeau bij de geboorte van een tweeling. Twee leuke beeldjes van dieren kunnen ook een mooi kado vormen. 

 

Levertijd van onze beelden van een tweeling als kado

Een cadeau voor de geboorte van een tweeling wilt u misschien snel in huis hebben, zodat u de beeldjes mee kunt nemen op kraambezoek. De meeste beelden die geschikt zijn als kado bij een tweeling geboorte zijn op voorraad, waardoor deze al binnen twee dagen leverbaar zijn.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het kado tweeling geboote

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel