Propedeuse behaald cadeau | Cadeau voor propedeuse

De eerste mijlpaal in een academische carrière is altijd de propedeuse. Na een jaar intensief studeren mag de student door naar het volgende leerjaar. Wilt u vieren dat uw zoon of dochter de propedeuse heeft behaald? Of heeft uw kleinkind deze feestelijke mijlpaal behaald? Kies dan voor een passend geslaagd cadeau beeldje, om deze gebeurtenis te vieren. U spreekt uw waardering uit voor de inzet van uw kind of kleinkind en inspireert hem of haar op dezelfde voet verder te gaan. In onze collectie afstudeercadeaus vindt u allerlei bronzen beelden die heel geschikt zijn als propedeuse cadeau.
 

Bekijk onze geslaagd cadeau beeldjes

Klik op een afbeelding om de geslaagd cadeau beeldjes te bekijken

geslaagd cadeau, kado geslaagd

 

Bronzen beeldje als cadeau propedeuse geven

Er zijn uiteraard allerlei zaken die u cadeau kunt geven bij het behalen van een propedeuse of diploma. Een bronzen beeld is echter een blijvende herinnering aan de prestatie van de student. Het beeld kan op het bureau neergezet worden en kan een heel leven lang mee gaan. Geef bijvoorbeeld een studerend, figuratief figuur cadeau of laat uw trots en waardering zien met bronzen beeld ‘Trots’ of ‘De Mijlpaal’. Natuurlijk zijn onze andere beelden ook zeer geschikt als propedeuse cadeau, zoals onze liefdesbeelden die uw steun en band uitspreken. Al onze beelden worden gemaakt van hoogwaardig brons en zijn heel eenvoudig te onderhouden. Het brons blijft ook na vele jaren in goede conditie.
 

Cadeau idee propedeuse

Bij nagenoeg alle beelden is het mogelijk het beeldje op een sokkel te plaatsen. Dat geeft u meteen de mogelijkheid uw felicitatie in het beeldje te laten graveren. Zet bijvoorbeeld uw gelukwens op het beeld of laat de datum van het behalen van de propedeuse op het beeld. Wilt u meer weten over onze beelden of het laten graveren van een afstudeercadeau? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel