Geschenken van brons kopen voor een relatie, collega, huwelijk of jubileum | Geschenk beeldjes

origineel geschenk, originele geschenkenGeschenken van brons maken een onuitwisbare indruk. Stijlvol, uniek en met een kostbare uitstraling. 

U kunt een relatiegeschenk van brons geven ter ere van bijvoorbeeld een huwelijk of jubileum, maar ook als pensioen cadeau voor een collega, een examen kado voor een student die geslaagd is of een geboortegeschenk bij de geboorte van een kind. Kortom: een bronzen geschenk zorgt voor een blijvende herinnering.
 

Bekijk onze populaire gelegenheidsgeschenken categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Huwelijksgeschenken    Jubileum geschenken    Afscheidsgeschenken

Zakelijke geschenken    Verjaardaggeschenk    Pensioen geschenk

Afstudeergeschenk    Liefdesgeschenken, mooie liefdeskado    Geboortegeschenken

Doopcadeaus    sterrenbeeld cadeau     sterrenbeeld cadeau

cadeaubonnen


Een beeldje van brons als geschenk voor relaties

Een afscheidscadeau van brons kunt u overhandigen aan iemand binnen uw persoonlijke of zakelijke kring, denk aan een goede vriend(in) die op reis gaat of een werknemer die na jaren trouwe dienst het bedrijf verlaat.

Stapt een goede vriend(in) of familielid in het huwelijksbootje? Of vindt er binnenkort een jubileum plaats? Bekijk dan eens onze huwelijkscadeau beelden, zakelijke geschenken of liefdes kado beelden. Omdat ook verjaardagen niet vergeten mogen worden, hebben we ook een categorie met verjaardagscadeau beelden van brons.
 

Onze bronzen beeldjes worden ambachtelijk en met de hand vervaardigd en zijn daarom perfect als origineel geschenk
 

Een origineel geschenkenbeeld kopen?

Al onze bronzen beelden geschenken zijn betekenisvol. Niet alleen om wat ze uitstralen, maar ook om de wijze waarop ze tot stand zijn gekomen. Ze zijn met veel zorg en aandacht gemaakt door vakmensen. Al onze geschenken beelden zijn met de hand afgewerkt. Eventueel kan een geschenken beeldje van brons worden voorzien van een tekstplaatje op de sokkel.
 

Uitgelicht bronzen beeld als huwelijksgeschenk

bronzen beeld huwelijk, huwelijksgeschenk bronsBronzen beeld van twee personen die verbonden zijn c.q. elkaar omhelzen. Op de sokkel kan een tekstplaatje met gegraveerde tekst worden aangebracht. Lees meer informatie over dit prachtige bronzen huwelijkscadeau.
 

Duurzame relatiegeschenken 

Al onze bronzen geschenken zijn duurzame relatiegeschenken. De ontvanger heeft er jarenlang plezier van en het zorgt voor een blijvende herinnering. Iedere keer dat er naar het beeldje wordt gekeken, herinnert het aan een bijzondere dag, gebeurtenis of prestatie.
 

Bent u op zoek naar een bronzen relatiegeschenk?

Bekijk onderstaand aanbod van meer dan 500 bronzen beelden die u als relatiegeschenk kunt geven. Op de sokkel van een relatiegeschenk kan een tekstplaatje met persoonlijke tekst worden aangebracht.

>> Bekijk ook onze kleine beeldjes <<
 

Klik op een categorie geschenken

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel