Ballerina beeldjes van brons | Beeldje balletdanseres kopen

ballerina beeldjes, ballerina beeldjeBekijk hieronder ons aanbod van kleine ballerina beeldjes. Tevens bieden wij grote ballerina beelden aan voor in de tuin. Dankzij deze keuzevrijheid kunt u beeldjes selecteren op de ruimte waar ze komen te staan. Onze ballerina beeldjes staan daarom niet alleen leuk in een balletzaal of een studio, maar ook in de slaapkamer.

Wij werken met hoogwaardig brons en al onze kleine beeldjes worden zorgvuldig ontwikkeld en vervaardigd. Vanaf het eerste concept tot de laatste afwerking; alles wordt uitgevoerd door vakmensen.
 

Positie en kleur van ballerina beeldjes

beeldje ballerina, ballerina beeldjeOns aanbod van ballerina beeldjes bestaat uit diverse houdingen (poses), die de elegante bewegingen in het ballet mooi verbeelden. Wanneer u de poses bestudeert, zult u merken dat deze aansluiten bij de verschillende basisposities. Een balletliefhebber herkent ze ongetwijfeld.

Speciale aandacht gaat uit naar de afwerking. Zo is het voetenwerk van de ballerina’s op werkelijkheid gebaseerd. Sommige ballerina’s staan op de tenen, sommige hebben de voeten uit elkaar en bij een aantal zijn de voeten juist parallel geplaatst. Welke pose u kiest is helemaal aan u, maar elk beeldje is gemaakt met de grootst mogelijke aandacht voor detail.

De ballerina beeldjes worden geleverd in een aantal kleuren brons, met onder meer een lichte en donkere afwerking. Het patina proces wordt door ons met de hand afgewerkt. Tijdens dit proces worden de kleuren van het brons bewust bewerkt, om zo een sprekend ontwerp te krijgen. Dankzij onze persoonlijke afwerking ontvangt u altijd een uniek beeldje met originele kleuren.
 

>> Bekijk ook onze afrikaanse ballerina beeldjes <<
 

Ballerina beeldje kopen

U kunt een ballerina beeldje online bestellen in onze webshop. Het ballerina beeldje wordt met Track & Trace code aan u verstuurd, zodat u kunt zien wanneer u het beeldje van een ballerina kunt verwachten. Heeft u vragen over een ballerina beeldje kopen? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het ballerina beeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel