Dag van de huisarts cadeau | Dag van de huisarts 2024

Dag van de huisarts cadeauEen Dag van de huisarts cadeau voor uw huisarts vindt u hier bij Bronzen Beelden Winkel. 19 mei is het zover: de Dag van de huisarts 2024. Op deze dag vieren we wereldwijd het belangrijke beroep die huisartsen uitoefenen.

Op deze dag zijn er wereldwijd congressen en kunt u uw vragen stellen aan uw dokter. Het doel hiervan is om de relatie tussen de patiënten en de huisarts te verbeteren. Een ander doel is natuurlijk om de dokters in het zonnetje te zetten voor al het harde werk die verricht wordt. Een kostbaar geschenk schenken aan uw dokter is de perfecte manier om te laten zien hoe erg u zijn of haar werk waardeert. 

We hebben een breed assortiment met veel verschillende geschenken. Zo kunt u een vriendschap beeldje kado doen of een bedankt beeldje. Natuurlijk hebben we nog vele andere categorieën die passend zijn als cadeau. Als u het beeld op tijd in huis wilt hebben voor Dag van de huisarts 2024 dan kunt u het beeld eventueel ook met spoed aanvragen.
 

Bekijk onze populaire Dag van de huisarts cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan of bekijk onderaan deze pagina onze top 10 kado ideeën

beeldjes bedankt      vriendschaps beeldjes      liefdes beeldjes

abstracte beelden      figuratieve tuinbeelden      zonnewijzers
 

Cadeau ideeën voor Dag van de huisarts

Cadeau ideeën dag van de huisartsZoals eerder benoemd zijn vriendschap beeldjes of bedankt beeldjes perfect om te schenken op deze speciale dag. Om u wat inspiratie te geven zullen we een aantal specifieke beelden benoemen die wij het perfecte geschenk vinden voor Dag van de huisarts. 

Een prachtig geschenk voor uw dokter is het bedankt beeld ‘’Een bloemetje’’. Dit geschenk staat symbool voor u die een bloemetje schenkt aan uw dokter. Dit voor zijn harde werk of het helpen van u als patiënt specifiek. Een ander mooi beeld is het beeld ‘’Steuntje in de rug’’. Dit beeld zal symbool kunnen staan voor de patiënt die de huisarts een steuntje in de rug wil geven door te laten zien dat zijn werk erg belangrijk is. Dit geschenk zal hem altijd bij blijven door dit kostbare geschenk.
 

Tekst bij het geschenk

Wilt u het Dag van de huisarts cadeau persoonlijker maken? Dit kan door middel van een tekstplaatje. Wat er op dit tekstplaatje komt, kunt u zelf bepalen, wat zorgt voor een persoonlijke noot bij het geschenk.

U kunt het tekstplaatje bestellen via onze webshop en via het opmerkingenveld kunt u laten weten wat er op moet komen te staan. De tekst kan een kort gedicht zijn of een korte tekst die vertelt waarom hij of zij het verdiend om in het zonnetje gezet te worden. Met dit tekstplaatje maakt u het cadeau helemaal af en kunt u het perfecte Dag van de huisarts cadeau 2024 schenken.
 

TOP 10 kado tips huisartsen

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 voor 2024 huisarts cadeau


Klik op de afbeelding voor meer info over het  beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel