Navigatie

Bronzen zonnewijzer kopen op sokkel voor in de tuin | Moderne zonnewijzers en meer

zonnewijzers, bronzen zonnewijzer, zonnewijzer kopenBronzen zonnewijzers staan altijd goed in een tuin omdat ze tijdloos zijn. Bij Bronzen Beelden Winkel kunt u een kleine zonnewijzer kopen maar ook grote zonnewijzers van brons. U heeft de keuze uit:

  • Een zonnewijzer op sokkel of zonder sokkel
  • Een moderne zonnewijzer of sierlijk met veel details
  • Equatoriale zonnewijzer of verticale zonnewijzer
     

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Zie de tijd op een zonnewijzer met behulp van de zon

Een zonnewijzer wordt gebruikt om met behulp van de zon de tijd aan te wijzen. De tijd kunt u meestal aflezen in de vorm van een vlak of schijf waarop de schaduw valt, zo kunt u precies zien hoe laat het is. Lees meer over: wat is een zonnewijzer? Hoe stel ik een zonnewijzer in?
 

Een zonnewijzer op sokkel heeft een tijdloze uitstraling en is geschikt voor iedere tuin
 

Bronzen zonnewijzer op sokkel als eyecatcher in uw tuin

zonnewijzers van bronsWilt u een bronzen zonnewijzer op sokkel kopen? Dat is mogelijk! Onze zonnewijzers op voet zijn een echte eyecather in uw tuin. Wij hebben een ruim assortiment sokkels voor zonnewijzers.

De zonnewijzer sokkels kunnen wij leveren in diverse soorten natuursteen. De best bijpassende soort is Hardsteen. Deze natuursteensoort heeft een natuurlijke uitstraling en past goed in iedere tuin. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een mooie zonnewijzer op sokkel!
 

Tekstplaatje met persoonlijke tekst op de voet van de zonnewijzer

Tevens is het ook mogelijk om een tekstplaatje met gegraveerde tekst op de sokkel aan te brengen, bijvoorbeeld als afscheidscadeau, pensioencadeau of jubileumcadeau. Op deze wijze wordt het een blijvend aandenken voor in de tuin.
 

Een van onze bronzen zonnewijzers kopen online

Alle bronzen zonnewijzers worden binnen enkele werkdagen geleverd. Wij sturen de door u gewenste zonnenwijzer met Track & Trace code naar u toe. Zonnewijzers kopen kan bij ons veilig en vetrouwd.

Bestelt u een zonnewijzer op sokkel dan wordt deze gratis bij u thuis bezorgd. U kunt een zonnewijzer op sokkel ook laten plaatsen door Bronzen Beelden Winkel. De zonnewijzer wordt gemonteerd op de sokkel en het geheel komt waterpas in uw tuin te staan. Ook de tijd wordt ingesteld zodat u direct kunt genieten!
 


 

Bezoek onze showroom met klassieke en moderne zonnewijzers van brons

Bij iedere zonnewijzer staat aangegeven of deze te bezichtigen is in onze showroom. Wij hebben het grootste deel van onze collectie zonnewijzers van brons in onze winkel tentoongesteld en deze zijn direct te koop. Mocht u onze showroom met tuinbeelden en zonnewijzers willen bezoeken, dan verzoeken wij u vriendelijk om een afspraak te maken zodat wij voldoende tijd voor u in kunnen plannen voor het kiezen van een geschikte zonnewijzer.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de bronzen zonnewijzer

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd

PROFITEER NU VAN €50,00 KORTING!

Set dikke dames beeldjes € 247,50 € 197,50
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel