Navigatie

Bronzen zonnewijzer kopen voor in de tuin | Moderne zonnewijzers en meer

zonnewijzer, bronzen zonnewijzer, zonnewijzer beeldenU kunt bij ons niet alleen terecht voor tuinbeelden, maar ook voor bronzen zonnewijzers. Bij ons kunt u een kleine zonnewijzer kopen maar ook grote zonnewijzers. Bij onze heeft u de keuze uit

  • Een zonnewijzer op sokkel of zonder sokkel
  • Een moderne zonnewijzer of sierlijk met veel details
  • Equatoriale zonnewijzer of verticale zonnewijzer

 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Zie de tijd op een zonnewijzer met behulp van de zon

Een zonnewijzer wordt gebruikt om met behulp van de zon de tijd aan te wijzen. De tijd kunt u meestal aflezen in de vorm van een vlak of schijf waarop de schaduw valt, zo kunt u precies zien hoe laat het is. Meer informatie over: wat is een zonnewijzer?

 

zonnewijzers van brons

Bronzen zonnewijzer op sokkel als eyecatcher in uw tuin

Wilt u een bronzen zonnewijzer op sokkel kopen? Dat is mogelijk! Onze zonnewijzers zijn een echte eyecather in uw tuin. Wij hebben een ruim assortiment sokkels voor zonnewijzers. De zonnewijzer sokkels kunnen wij leveren van natuursteen of beton. Tevens is het ook mogelijk om een tekstplaatje met gegraveerde tekst op de sokkel aan te brengen. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een mooie zonnewijzer op sokkel!
 

Bronzen zonnewijzers binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd

Alle bronzen zonnewijzers kunnen binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd worden. Wij sturen de door u gewenste zonnenwijzer aangetekend en verzekerd naar u toe zodat u verzekerd bent van een zonnewijzer kopen op veilige wijze.

 

 

Bezoek onze showroom met zonnewijzers van brons

Bij iedere zonnewijzer staat aangegeven of deze te bezichtigen is in onze showroom. Wij hebben het grootste deel van onze collectie zonnewijzers van brons in onze showroom tentoongesteld. Mocht u onze showroom willen bezoeken, dan verzoeken wij u vriendelijk om een afsrpaak te maken zodat wij voldoende tijd voor u in kunnen plannen voor het kiezen van een geschikte zonnewijzer.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de bronzen zonnewijzer

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2018 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel