Navigatie

Bronzen zonnewijzer kopen op sokkel voor in de tuin | Moderne zonnewijzers en meer

zonnewijzers, bronzen zonnewijzer, zonnewijzer kopenBronzen zonnewijzers staan altijd goed in een tuin omdat ze tijdloos zijn. Bij Bronzen Beelden Winkel kunt u een kleine zonnewijzer kopen maar ook grote zonnewijzers van brons. U heeft de keuze uit:

  • Een zonnewijzer op sokkel of zonder sokkel
  • Een moderne zonnewijzer of sierlijk met veel details
  • Equatoriale zonnewijzer of verticale zonnewijzer
     

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Zie de tijd op een zonnewijzer met behulp van de zon

Een zonnewijzer wordt gebruikt om met behulp van de zon de tijd aan te wijzen. De tijd kunt u meestal aflezen in de vorm van een vlak of schijf waarop de schaduw valt, zo kunt u precies zien hoe laat het is. Lees meer over: wat is een zonnewijzer? Hoe stel ik een zonnewijzer in?
 

zonnewijzers van brons

Bronzen zonnewijzer op sokkel als eyecatcher in uw tuin

Wilt u een bronzen zonnewijzer op sokkel kopen? Dat is mogelijk! Onze zonnewijzers zijn een echte eyecather in uw tuin. Wij hebben een ruim assortiment sokkels voor zonnewijzers. De zonnewijzer sokkels kunnen wij leveren in diverse soorten natuursteen. Tevens is het ook mogelijk om een tekstplaatje met gegraveerde tekst op de sokkel aan te brengen. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een mooie zonnewijzer op sokkel!
 

Een van onze bronzen zonnewijzers kopen online

Alle bronzen zonnewijzers worden binnen enkele werkdagen geleverd. Wij sturen de door u gewenste zonnenwijzer met Track & Trace code naar u toe. Zonnewijzers kopen kan bij ons veilig en vetrouwd.
 


 

Bezoek onze showroom met klassieke en moderne zonnewijzers van brons

Bij iedere zonnewijzer staat aangegeven of deze te bezichtigen is in onze showroom. Wij hebben het grootste deel van onze collectie zonnewijzers van brons in onze showroom tentoongesteld. Mocht u onze showroom met tuinbeelden en zonnewijzers willen bezoeken, dan verzoeken wij u vriendelijk om een afsrpaak te maken zodat wij voldoende tijd voor u in kunnen plannen voor het kiezen van een geschikte zonnewijzer.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de bronzen zonnewijzer

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2018 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel