Navigatie

Abstracte beelden kopen van brons

abstracte beelden, abstract beeldOns aanbod van abstracte beelden van brons bestaat uit échte beeldhouwkunst. Doordachte kunstzinnige beelden die tot in detail zijn uitgewerkt. In deze categorie hebben we een groot aantal abstracte beelden geplaatst. Kenmerkend voor deze abstracte beelden zijn de prachtige vormen, het gebruik van aansprekende bronstinten en de bijzondere betekenis.

Het zijn doordachte beelden die tot in detail zijn uitgewerkt. Bekijk bijvoorbeeld de abstracte bronzen beelden met hierin een regenboog verwerkt. De regenboog staat symbool voor hoop. Ook een abstract bronzen beeld van een sterrenhemel, een doorgang, vogels of een levensspiraal behoort tot de opties. Laat u verrassen door de mogelijkheden en bekijk zelf welke betekenis u aanspreekt.  

 

Een zeer aansprekend abstract bronzen beeld

Deze collectie is beschikbaar in uiteenlopende vormen en verschillende bronstinten. De abstracte bronzen beelden zijn van een zeer hoge kwaliteit. Men kan hierdoor langdurig genieten van het prachtige object. Alle abstracte beelden van brons hebben een beeltenis dat aansprekend is, een beeltenis waar goed over na is gedacht. Klik op de afbeelding van uw keuze om meer informatie te krijgen over het object. Hier vindt u welke afmeting het betreft en of het in een gelimiteerde oplage is gemaakt. Gelimiteerde oplages zijn vooral voor kunstliefhebbers erg interessant.

 

Verschillende abstracte beeldhouwwerken

Van abstracte vogels tot  abstracte figuren, u kunt verschillende beeldhouwwerken bekijken. Zoekt u een bepaald bronzen beeld? Dan kunt u ook de zoekfunctie links bovenin gebruiken.

 

Bronzen abstract beeldje op sokkel

Het is mogelijk om uw abstracte bronzen beeld op een sokkel te laten plaatsen. We hebben sokkels voor u in verschillende materialen, denk aan beton, hardsteen of marmer. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, hebben we altijd de juiste sokkel beschikbaar. Ook wanneer u geen tekstplaatje wenst, is een sokkel een uitstekend idee. Kijk gerust eens in de categorie ‘sokkels voor beelden’ rond. Eventueel is het ook mogelijk om sokkels op maat te bestellen. Neem eens contact met ons op wanneer u hier meer over wilt weten. 

 

Prijzen van abstracte beelden

De prijzen van de abstracte bronzen beelden zijn afhankelijk van de afmeting en of het een gelimiteerde oplage is. Wij bieden zowel reguliere abstracte beelden als exclusieve abstracte beelden aan.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het abstracte beeld van brons

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal

– TIJDELIJKE ACTIE – tot 31 dec. korting op vele tuinbeelden - GRATIS onderhoudsset t.w.v. € 24,95 bij alle tuinbeelden

Bronzen leeuw beeld BBW0600 € 270,00 € 250,00

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2017 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel