Gedenksteen voor thuis | Een gedenkteken voor in uw tuin 

Een gedenksteen voor thuis kopen? Bij bronzen beelden winkel is het mogelijk om een gedenksteen voor thuis te kopen . U kunt een dierbare gedenken met een gedenkteken in uw tuin.  Als een dierbare is overleden kun je deze op allerlei manieren gedenken. Als de overledene begraven is kan het prettig zijn af en toe het graf te bezoeken en het graf te verzorgen. Maar dat is niet voor iedereen een optie. Bijvoorbeeld omdat de begraafplaats ver weg is of omdat u slecht ter been bent. 

In dat geval kunt u ook thuis een mooie gedenkplek inrichten, bijvoorbeeld met een gedenksteen voor thuis. Deze gedenksteen doet denken aan een reguliere grafsteen, maar kan thuis in de tuin gelegd worden. U heeft dan een gedenkplek op loopafstand, waardoor u elke dag even stil kunt staan bij het overlijden van uw dierbare. Wie graag in de weer is met plantjes kan er een mooi bloemenperk aanleggen, waarin de gedenksteen een plekje vindt.

 

Gedenkmonument tuin, voor de urn van uw dierbare

Wanneer uw dierbare is overleden en is gecremeerd wilt u de urn een mooie bestemming geven. Één monument die u doet denken aan de overleden persoon en u met een glimlach doet terug denken aan de overleden persoon. Onze bronzen beelden lenen zich perfect als gedenksteen voor thuis. De  combinatie van onze bronzen beeld met onze sokkels zorgt voor een persoonlijke gedenksteen voor thuis. Doordat onze sokkels hol zijn van binnen bieden ze ruimte voor de urn. De sokkels zijn van hardsteen en zullen niet zomaar omvallen. Het geheel kunt u uiteraad ook vakkundig door ons laten plaatsen. Wij nemen alle zorg uithanden en zorgen ervoor dat de urn op een waardige manier in het monument geplaatst wordt. Bekijk meer op; bijzondere asbestemming tuin en urn beeld

 

Gedenksteen klein, Kleine gedenksteen voor thuis

Wij bieden een uiteenlopend assortiment beelden en kleine gedenkstenen voor thuis die perfect zijn voor het inrichten van een gedenkplek in uw tuin, of voor een graf voor de urn van uw dierbare.  De gedenkstenen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en stijlen. Uiteraard bent u geheel vrij in de keuze van materialen, tekst en beelden. Wel denken we graag met u mee. 

Een gedenksteen hoeft niet zo groot te zijn als een normale grafsteen. Ook met een kleine, subtiele steen kunt u een mooie gedenkplek in de tuin inrichten. De rest van het assortiment biedt talloze mogelijkheden om de plek te decoreren. Zo kunt u kiezen voor een bijpassend grafbeeld of een van onze grafaccessoires, zoals de grafvaas of graflantaarn. Omdat Bronzenbeeldenwinkel beeldjes aanbiedt van verschillende formaten en prijzen, zit er altijd wel een beeld bij dat bij u en de overledene past.

 

 

Gedenksteen in de tuin 

Hoe creëert u nu een gedenkplek in uw tuin zonder dat deze uw hele tuin gaat overheersen? Uw tuin is immers ook een plek voor plezier en ontspanning. Het is daarom verstandig een vaste plek uit te kiezen voor de gedenkplek. Maak bijvoorbeeld een klein altaartje, een perk met een mooie boom of struik en plaats hier de gedenksteen.
 

In een grote tuin kunt u ook kiezen voor een afgescheiden gedeelte, zodat deze plek niet te zien is voor anderen en u voldoende privacy heeft. Het mooie aan een gedenksteen in de tuin is dat u deze geheel kunt omringen met voorwerpen en planten zoals u dat wenst. Er is meer ruimte dan op een begraafplaats en u kunt op elk moment van de dag terugkeren naar deze gedenkplek.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2022 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel