Blijvende herinnering hond | Een aandenken overleden hond

Blijvende herinnering hondEen blijvende herinnering hond creëren met een bronzen beeld. Uw hond was uw trouwe maatje. Misschien moet u het sinds kort doen zonder uw viervoeter omdat deze is overleden. Of u kent iemand wiens hond is ingeslapen. Sommige mensen vinden het bijzonder moeilijk dat verlies te verwerken. Ook dan is het belangrijk te laten weten dat u voor iemand klaarstaat.

Een mooi honden beeld kan het leed enigszins verzachten. Voor uzelf of een ander creëert u de mogelijkheid een overleden hond te herdenken. Zo’n beeldje staat mooi in de tuin, of binnen in de woon- of slaapkamer. Het is een mooie optie als u zelf of uw naaste na het overlijden van een hond liever geen nieuw huisdier wil nemen. U houdt de herinnering aan het huisdier zo toch levend met een blijvende herinnering cadeau.
 

Bekijk onze categorieën troost bij overlijden hond

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

   kleine hondenbeeldjes    honden beelden    honden beeld op maat laten maken

 Urn hond asbeeldjes    gedenksteen hond als herinnering
 

Blijvende herinnering aan uw trouwe viervoeter

Uw hond heeft misschien tien jaar of zelfs langer aan uw zijde geleefd. Dan wilt u misschien een blijvende herinnering aan uw hond of een gedenk geschenk aan een ander geven. Natuurlijk zijn onze hondenbeeldjes daar heel geschikt voor. In ons assortiment vindt u meerdere bronzen beelden van verschillende, veelvoorkomende hondenrassen: de mopshond, de Rottweiler, de labrador en herder.

Sommige beelden zijn statig, andere speels. Neem bijvoorbeeld het beeldje van de hond die speelt met een bal. In totaal heeft u keuze uit een ruim assortiment honden beelden. Deze verschillen in grootte en in prijs. Een bronzen beeld als aandenken aan een overleden hond of als troost cadeau overlijden is al verkrijgbaar voor minder dan € 200,=.
 

Beeld ter nagedachtenis hond laten maken 

Een hondenbeeld laten maken van uw overleden hond. Om uw overleden hond te gedenken kunt u een van onderstaande honden bestellen als symbool of u kunt aan de hand van een of meerdere foto's van uw hond helemaal na laten maken in brons, in klein formaat of helemaal realistisch, 1-op-1. De kosten van een bronzen honden beeld op maat laten maken zijn vanaf € 6.000,=. Voor meer informatie over een beeld laten maken van uw hond, bekijk onderstaande video.
 


 

En nog een video van een aandenken overleden hond


 

Herdenking cadeau overleden hond | Condoleance hond

aandenken overleden hondOnze collectie bronzen beelden die honden verbeelden is heel geschikt voor in de tuin. Het lijkt net alsof er een echte hond in de tuin staat of ligt. Uiteraard kan uw aandenken aan uw overleden hond ook binnen neergezet worden. Zo heeft u ook in huis een prachtig aandenken aan uw overleden hond, of u geeft een aandenken cadeau.

Heeft u vragen over een bronzen beeld als blijvende herinnering hond? Neem gerust contact met ons op.
 

Onze top 10 als aandenken hond 

Klik op de afbeelding voor meer info beeld als blijvende herinnering hond

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel