Blijvende herinnering hond | Een aandenken overleden hond

Blijvende herinnering hondEen blijvende herinnering hond creëren met een bronzen beeld. Uw hond was uw trouwe maatje. Misschien moet u het sinds kort doen zonder uw viervoeter omdat deze is overleden. Of u kent iemand wiens hond is ingeslapen. Sommige mensen vinden het bijzonder moeilijk dat verlies te verwerken. Ook dan is het belangrijk te laten weten dat u voor iemand klaarstaat.

Een mooi honden beeld kan het leed enigszins verzachten. Voor uzelf of een ander creëert u de mogelijkheid een overleden hond te herdenken. Zo’n beeldje staat mooi in de tuin, of binnen in de woon- of slaapkamer. Het is een mooie optie als u zelf of uw naaste na het overlijden van een hond liever geen nieuw huisdier wil nemen. U houdt de herinnering aan het huisdier zo toch levend met een blijvende herinnering cadeau.
 

Blijvende herinnering aan uw hond

Uw hond heeft misschien tien jaar of zelfs langer aan uw zijde geleefd. Dan wilt u misschien een blijvende herinnering aan uw hond of een  gedenk geschenk aan een ander geven. Natuurlijk zijn onze dierenbeeldjes daar heel geschikt voor. In ons assortiment vindt u meerdere bronzen beelden van verschillende, veelvoorkomende hondenrassen: de mopshond, de Rottweiler, de labrador en herder.

Sommige beelden zijn statig, andere speels. Neem bijvoorbeeld het beeldje van de hond die speelt met een bal. In totaal heeft u keuze uit veertien verschillende beelden. Deze verschillen in grootte en in prijs. Een bronzen beeld als aandenken aan een overleden hond is al verkrijgbaar voor minder dan € 200,=.
 

Een video van een aandenken overleden hond 

Beeld ter nagedachtenis hond | Herdenking cadeau overleden hond

aandenken overleden hondOnze collectie bronzen beelden die honden verbeelden is heel geschikt voor in de tuin. Het lijkt net alsof er een echte hond in de tuin staat of ligt. Uiteraard kan uw aandenken aan uw overleden hond ook binnen neergezet worden. Zo heeft u ook in huis een prachtig aandenken aan uw overleden hond, of u geeft een aandenken cadeau.

Heeft u vragen over een bronzen beeld als blijvende herinnering hond? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer info beeld als blijvende herinnering hond

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel