Paarden cadeautjes | Kleine paarden beeldjes voor in huis of binnen op kantoor

paardenbeeldjesPaarden cadeautjes kopen. Leuke kleine paarden beeldjes geschikt voor in huis, kantoor of anderen binnenruimte. Het paard is misschien wel een van de populairste dieren dat er is. Mensen die paardrijden, mennen, aan dressuur doen of paarden fokken besteden een groot deel van hun tijd aan deze edele dieren. Is er een paardenliefhebber in uw midden die iets te vieren heeft? Dan zijn onze stijlvolle paardenbeeldjes een mooi cadeau idee.

U heeft keuze uit maar liefst 26 prachtige bronzen paarden beelden voor binnen en buiten, in diverse stijlen. Er zit dus altijd wel een paardenbeeldje bij dat perfect past bij de ontvanger en zijn of haar paard. De kleine paardenbeelden zijn bovendien zeer betaalbaar. U kunt voor elk budget wel een mooi beeld uitzoeken en cadeau geven: aan uw zoon, dochter, kennis of aan een vriend of vriendin die groot paardenliefhebber is.
 

Welk paardenbeeldje kiest u?

beeldje paardBronzenbeeldenwinkel biedt een ruim assortiment paarden beeldjes aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een statig paard dat hoog op de benen staat of een stoer, Fries paard dat oersterk is. Daarnaast bieden we beeldjes aan van paard en ruiter, van ingetogen paarden en vurige paarden in galop. Of u kiest voor een beeld van een paardenhoofd, van een merrie met haar veulen of voor een modern paardenbeeld dat opengewerkt is. Deze beelden zijn verkrijgbaar in klassieke en moderne stijl. Welke u ook kiest, u ontvangt altijd een hoogwaardig bronzen beeld dat het paard levensecht verbeeldt.

Een aantal beelden is bovendien geschikt voor buiten. Er is ook keuze in bronzen muurdecoratie. Met deze bronzen beeldjes voor aan de wand geeft u een prachtig, landelijk cadeau met het thema ‘paarden’. Mooi voor op een manege of een huis met landelijke inrichting. Ten slotte is er ook het bronzen paard op houten sokkel. Een zeer stijlvol en luxe cadeau voor de paardenliefhebber in uw kring. Dit beeld staat bijvoorbeeld mooi in een traditionele inrichting met antiek en notenhout.
 

Orgineel cadeau paardenliefhebber als prijs of geschenk

paarden beeldjes, paardenbeeldjeBinnen de dressuur en het paardrijden worden uiteraard vaak wedstrijden georganiseerd. Als u uw zoon of dochter wilt verrassen met een mooie prijs of als u als organisator mooie bronzen beelden wilt uitgeven als prijs, zijn onze paardenbeeldjes de perfecte keuze als orgineel cadeau paardenliefhebber. 

U kunt bovendien een tekstplaatje op de sokkel laten plaatsen met daarin de naam van de winnaar, de datum en de podiumplek. Of u beloont uw kind met een mooi bronzen paardenbeeld als hij of zij een moeilijke proef heeft doorstaan. Kortom, de mogelijkheden met ons uitgebreide assortiment paardenbeelden zijn eindeloos.
 

Paarden beeldjes online bestellen

U kunt een van onze paarden beeldjes online bestellen. Deze wordt met Track & Trace code aan u verzonden zodat u verzekerd bent van een goede levering. Heeft u vragen over een van onze paarden beeldjes kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het paarden beeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel