Cadeau bachelor uitreiking | Geslaagd bachelor cadeau

geslaagd bachelor cadeauEen student die het bachelordiploma heeft behaald is al een eind op weg in zijn of haar academische carrière. Dat mag dan ook gevierd worden. Heeft uw kind het bachelordiploma gehaald of is neemt uw kleinkind binnenkort het diploma in ontvangst? Dan wilt u daar natuurlijk bij stil staan met uw felicitaties en een mooi geslaagd cadeau.

U kunt uw gelukwensen en een mooi cadeau met elkaar verenigen door te kiezen voor een gegraveerd bronzen beeld. Daarvoor kiest u bijvoorbeeld een mooi beeld uit onze collectie afstudeercadeaus, dat u op een kleine sokkel laat plaatsen en laat voorzien van een mooie gravering. De datum van het behalen van het diploma kan bijvoorbeeld in de sokkel worden gegraveerd, of een mooie gelukwens voor de student.
 

Een origineel cadeau voor het behalen van een bachelor

In ons assortiment afstudeercadeaus vindt u een aantal figuratieve beelden die goed passen bij het afstuderen. Zo kunt u uw kind of kleinkind een speelse wijze uil cadeau geven, maar ook een figuur die leest, studeert of op een stapel boeken na zit te denken. Daarnaast zijn de beelden ‘De Mijlpaal’ of ‘Chapeau’ ook heel geschikt.

U benadrukt zo de geleverde prestatie en u spreekt uw waardering uit. Het beeld is bovendien een blijvende herinnering. Het wordt gemaakt van zeer hoge kwaliteit en gaat een leven lang mee. De beeldjes staan bovendien heel goed op een bureau of op kantoor. Uw geschenk past dus ook bij de volgende fase: studeren voor het masterdiploma of een eerste echte baan. Bekijk ook cadeau voor afstuderen zoonafstudeercadeau vrouwafstudeercadeau van ouders, cadeau geslaagd master
 

bachelor geslaagdGeslaagd voor scriptie bachelor

Als de afgestudeerde prijs stelt op abstracte beelden kunt u natuurlijk ook een keuze maken uit onze collectie abstracte beelden.

Hier vindt u meerdere beelden die goed passen bij een afstuderen, in verschillende prijsklassen. Daarnaast bieden wij ook exclusieve beelden aan. Deze zijn in beperkte oplage gemaakt, waardoor uw cadeau extra uniek is.
 

Bekijk onze geslaagd voor bachelor cadeaus

Klik op een afbeelding om het artikel te bekijken

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel