Cadeau bachelor uitreiking

Een student die het bachelordiploma heeft behaald is al een eind op weg in zijn of haar academische carrière. Dat mag dan ook gevierd worden. Heeft uw kind het bachelordiploma gehaald of is neemt uw kleinkind binnenkort het diploma in ontvangst? Dan wilt u daar natuurlijk bij stil staan met uw felicitaties en een mooi geslaagd cadeau.

U kunt uw gelukwensen en een mooi cadeau met elkaar verenigen door te kiezen voor een gegraveerd bronzen beeld. Daarvoor kiest u bijvoorbeeld een mooi beeld uit onze collectie afstudeercadeaus, dat u op een kleine sokkel laat plaatsen en laat voorzien van een mooie gravering. De datum van het behalen van het diploma kan bijvoorbeeld in de sokkel worden gegraveerd, of een mooie gelukwens voor de student.
 

Bekijk onze geslaagd cadeau beeldjes

Klik op een afbeelding om de geslaagd cadeau beeldjes te bekijken

geslaagd cadeau, kado geslaagd

 

Een origineel cadeau voor het behalen van een bachelor

In ons assortiment afstudeercadeaus vindt u een aantal figuratieve beelden die goed passen bij het afstuderen. Zo kunt u uw kind of kleinkind een speelse wijze uil cadeau geven, maar ook een figuur die leest, studeert of op een stapel boeken na zit te denken. Daarnaast zijn de beelden ‘De Mijlpaal’ of ‘Chapeau’ ook heel geschikt. U benadrukt zo de geleverde prestatie en u spreekt uw waardering uit. Het beeld is bovendien een blijvende herinnering. Het wordt gemaakt van zeer hoge kwaliteit brons en gaat een leven lang mee. Bronzen beeldjes staan bovendien heel goed op een bureau of op kantoor. Uw geschenk past dus ook bij de volgende fase: studeren voor het masterdiploma of een eerste echte baan.
 

Liever abstract

Als de afgestudeerde prijs stelt op abstracte beelden kunt u natuurlijk ook een keuze maken uit onze collectie abstracte beelden. Hier vindt u meerdere beelden die goed passen bij een afstuderen, in verschillende prijsklassen. Daarnaast bieden wij ook exclusieve beelden aan. Deze zijn in beperkte oplage gemaakt, waardoor uw cadeau extra uniek is.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel