60 jaar vrouw kado ideeën | Origineel cadeau vrouw 60 jaar 

60 jaar vrouwVerjaardag 60 jaar vrouw vieren met een origineel cadeau vrouw 60 jaar. Wij horen u denken: wat geef je iemand voor haar 60 jaar verjaardag? Wij hebben prachtige verjaardagcadeaus voor een vrouw die 60 jaar wordt. 

Een vrouw die 60 jaar oud wordt heeft in haar leven al heel wat cadeaus ontvangen. De kans is groot dat het voor u niet eenvoudig is een origineel cadeau te vinden voor de jarige 60 jarige. Toch zijn er nog voldoende kado opties als u op zoek bent naar een mooi, leuk cadeau voor uw vrouw, moeder, oma of een goede vriendin.
 

Bekijk onze populaire 60 jaar vrouw cadeau ideeën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Prachtig tuinbeeld als origineel 60 jaar vrouw cadeau    Dierenbeeld als 60 jaar verjaardag ideeen vrouw    zonnewijzer als origineel 60 jaar vrouw cadeau

kleine beeldjes als leuk 60 jaar cadeau vrouw    Ballerina beeldje als 60 jarig verjaardagscadeau vrouw    Familiebeeldjes als 60 jaar vrouw cadeau

    abstracte binnen beelden voor verjaardag    sterrenbeeldjes cadeau voor een verjaardag     waterornament als verjaardagscadeau vrouw

originele verjaardagscadeautjes onder 150


Een origineel kado 60ste verjaardag vrouw, moeder, oma, zus of vriendin

Wilt u extra aandacht besteden aan de 60 ste verjaardag van uw geliefde of familielid? Dan kiest u voor een prachtige bronzen beeld uit onze collectie. Onze unieke beelden zijn gemaakt met extra aandacht voor detail. Indien gewenst zetten wij een bronzen beeld voor u op een passende sokkel.

Ook een klein bronzen beeldje met een bijzondere betekenis gaat jaren mee en kan een gekoesterd object worden. In ons assortiment vindt u allerlei mooie bronzen beelden voor binnen en buiten die heel geschikt zijn om te schenken aan een vrouw als verjaardagscadeau. Een beeld van een dikke dame, een abstract beeld, een beeld van een gezin of liefdespaar, of een vrolijk tuinbeeld van een uil of kat. Voor elke smaak is er wel een bronzen beeld als geschenk beschikbaar.
 

Beeld op sokkel als leuk cadeau 60 jaar vrouw

Origineel cadeau 60 jaar vrouwU licht een bronzen beeld extra uit door uw geschenk op een sokkel te plaatsen. Een sokkel zorgt ervoor dat een bronzen beeld stevig blijft staan, waar de 60 jarige vrouw het beeld ook neerzet. Het is ook mogelijk een bronzen beeld op de gewenste locatie te plaatsen. Zo hoeft de 60 jarige vrouw niet zelf het beeld te monteren / plaatsen. U kunt een groot bronzen beeld bijvoorbeeld laten verankeren in de tuin. Plaatsing is al mogelijk vanaf 195 euro.

Bij beelden met een waarde van meer dan 2.000 euro verzorgen wij de plaatsing gratis. Bij alle beelden leveren wij een onderhoudsset, zodat u of de ontvanger van het verjaardagscadeau vrouw het beeld eenvoudig kunnen onderhouden. Zo gaat een mooi bronzen beeld een leven lang mee.
 

TOP 10 | 60 jaar verjaardag ideeën vrouw

Bovenaan de pagina vindt u onze samengestelde top 10 cadeautips als 60 jaar vrouw cadeau

Uiteraard hebben we meerdere originele 60 jarige cadeau's voor vrouwen, deze geschenken vindt u bij:
Tuinbeelden, waterornamentenkleine beeldjes, grote beelden, vrouwenbeelden,
dikke dames kunst, ballerina beeldenzonnewijzers, dierenbeelden, afrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel