Gedenkbeeldjes baby als aandenken overleden baby

aandenken overleden babyGedenkbeeldjes baby als aandenken voor een overleden baby. Bronzen beelden winkel biedt gedenk beelden aan als herinnering aan een overleden kind of baby. Een pasgeboren baby hoort natuurlijk aan het begin van zijn of haar leven te staan. De dood hoort daar niet bij. Toch komt het voor dat een baby of klein kindje het na de geboorte niet redt. Een ontzettend verdrietige gebeurtenis waar bijna geen woorden voor te vinden zijn.
 

>> Bekijk ook onze gedenk geschenkenfamiliebeeldjes en bronzen vlinders <<
 

Als familielid of vriend van de familie wilt u er op zo’n moment voor de ouders zijn en troost bieden. Als woorden tekortschieten maar u toch een gebaar wilt maken, kunt u een passend beeldje cadeau geven. Dit aandenken aan de overleden baby zegt alles wat u zelf niet in woorden kunt vatten. Natuurlijk kunt u ook voor uzelf een mooi beeldje uitzoeken, een troostcadeau voor als u zelf als ouder of grootouder een kindje bent verloren.
 

Kraamcadeau overleden baby

gedenkbeeldje overleden babyNa de geboorte van een kindje komt u met een mooi kraamcadeau op bezoek. Maar hoe doet u dat als het kindje overleden is? De bronzen beeldjes van een kleine baby op de hand van vader of moeder of een mooi beeldje van een vlinder als symbool voor het kindje, kunnen in dit geval een kraamcadeau vormen.

De beeldjes symboliseren geborgenheid en vergankelijkheid en passen bij deze verdrietige tijd. Of u kiest voor een van onze dierenbeeldjes, als lief aandenken aan het kindje.


Troost cadeau overlijden baby

gedenkbeeldje babyUiteraard hoeft u het aandenken aan het overleden kindje niet direct te geven na het overlijden. Een troostcadeau voor het overlijden van een baby is ook een attent geschenk in de weken of maanden na het overlijden of na de uitvaart. Veel ouders willen de herinnering aan hun overleden kindje levend houden.

Met een klein passend beeldje kunnen zij een subtiel gedenkbeeld in huis neerzetten dat doet denken aan hun baby. Een kraamcadeau voor een overleden baby is heel persoonlijk. Het is verstandig na te gaan of de ouders hier behoefte aan hebben. Geef het liefst alleen een kraamcadeau bij een overleden baby als u dicht bij de ouders staat als familielid of zeer goede vriend(in).
 

Gedenkbeeldje overleden baby online bestellen

U kunt een gedenkbeeldje overleden baby online kopen in twee gemakkelijke stappen. Het beeldje wordt met Track & Trace code naar u toegestuurd zodat u ervan verzekerd bent van een goede levering. Neem gerust contact op als u vragen heeft over een gedenkbeeldje baby.


Klik op de afbeelding voor meer informatie over het aandenken overlijden baby

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel