Bronzen boeddha beelden | Boeddha beeld kopen

boeddha beelden, boeddha beeld bronsIn deze categorie religieuze beelden vindt u een mooie selectie van bronzen Boeddha beelden die in de bekende houding zitten. In steeds meer woonkamers staat een Boeddha beeld. Voor veel mensen straalt een Boeddha beeld een bepaalde rust uit, rust die we in ons dagelijks leven hard nodig hebben.

Een Boeddhabeeld kan men eraan herinneren dat het tijd is voor meditatie en tijd voor uzelf. Tegelijkertijd zijn er ook veel mensen die een Boeddhabeeld gewoon mooi vinden. Onze Boeddha beelden van brons hebben een afmeting die het mogelijk maakt om het bronzen Boeddha beeldje op een tafel, kast of plank neer te zetten. Dankzij de hoge kwaliteit kunt u jarenlang genieten van uw aanwinst.
 

Bronzen beeldje van Boeddha op sokkel

Om het Boeddhabeeldje van brons meer nadrukkelijk aanwezig te laten zijn, kunt u er ook een sokkel bij bestellen. Het bronzen beeld van Boeddha kan gemakkelijk worden bevestigd aan de sokkel. Sokkels hebben we in verschillende materialen, zoals beton, marmer en natuursteen. De keuze voor een bepaald materiaal is vooral persoonsgebonden. Weet u niet zeker welk materiaal of welke omvang u het beste kunt kiezen? Laat ons dan u adviseren. Onze vakmensen zijn u graag van dienst.
 

Bronzen Boeddhabeeldje kopen

Boeddhabeelden zijn ook erg geschikt om cadeau te doen. Verras een vriend, vriendin of familielid met een bronzen beeldje van Boeddha op zijn of haar verjaardag of met een speciale gebeurtenis. Het is ook mogelijk om een boedah beeld op een sokkel te laten plaatsen en er een tekstplaatje bij te bestellen.

De levertijd voor deze bronzen beelden bedraagt zo’n 10 werkdagen. Let er dus op dat u op tijd bestelt wanneer u het Boeddhabeeld van brons op tijd in huis wilt hebben. Uw bestelling wordt altijd aangetekend en verzekerd verzonden. Kijk ook eens bij onze andere bronzen beelden. Heeft u vragen over een Boeddha beeld kopen? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen boeddha beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel