Navigatie

Geboortegeschenk beeldje kopen | Gepersonaliseerde geboortegeschenken kopengeboortegeschenk, geboortegeschenk

Een geboortegeschenk beeldje geven om een blijvende herinnering te schenken. Een geboorte is een levensveranderende gebeurtenis, of het nu om het 1e kind gaat of om het 4e kind. Een nieuw leven is bijzonder dat gevierd moet worden.

Wilt u echt iets speciaals geven? Onze geboortegeschenken van brons zijn hier zeer geschikt voor.
 

Onze bronzen beeldjes worden ambachtelijk en met de hand vervaardigd en zijn daarom perfect als geboortegeschenk
 

Geboortegeschenken in diverse stijlen

Bronzen Beelden Winkel heeft geboorte geschenken van brons in diverse stijlen, variërend van lichtelijk abstract tot realistisch. Alle geboortegeschenk beeldjes stralen intimiteit uit. Kies voor het geboortegeschenk waarvan u denkt dat deze het beste past voor de kersverse papa & mama.
 

Een gepersonaliseerd bronzen geboortegeschenk

geboortegeschenken, geboorte geschenkOm een geboortegeschenk van brons extra persoonlijk te maken, is het mogelijk om een tekstplaatje met eigen tekst op het bronzen beeldje te laten bevestigen. U kunt in het tekstplaatje de geboortedatum van het kind en de naam laten graveren. Over het algemeen kunt u het door u bestelde geboorte geschenk beeldje al binnen 2 werkdagen in huis ontvangen. Wilt u een tekstplaatje, dan bedraagt de levertijd ongeveer 5 dagen, tenzij u er een spoedbestelling van maakt.
 

Zoekt u een bronzen beeld van een gezin? Bekijk dan onze >> beeldje gezin << pagina
 

Geboortegeschenk beeldje kopen online

Wij besteden de grootst mogelijke zorg en aandacht aan het door uw bestelde bronzen beeldje als geboortegeschenk. Het beeldje wordt met Track & Trace code aan u verstuurd. Wilt u onze geboortegeschenken van brons ook eens in het echt bekijken? U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Maak vooraf wel eerst even een afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u in kunnen plannen. Heeft u vragen over een geboortegeschenk kopen of over een van onze geboortegeschenken? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het geboortegeschenk

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel