Herinnering overleden vader | Cadeau ter herinnering overlijden vader

herinnering overleden vaderEen herinnering overleden vader kopen om te gedenken. Of je nu een goede band met hem had of niet, het overlijden van een vader laat altijd een gat achter. Ben je zelf onlangs je vader verloren of is iemand in jouw omgeving zijn vader plotseling overleden? De herinnering na overlijden van vader hou je in leven met een tastbaar object.

Maak gedenken extra troostend met een mooi gedenk geschenk. Met een passend bronzen beeldje richt je thuis heel eenvoudig een plek in waar een vader herdacht kan worden. Het vormt een mooi cadeau voor jezelf in een moeilijke tijd, of voor een ander.
 

Beelden met thema om te herdenken

Er zijn allerlei bronzen beelden beschikbaar die kunnen fungeren als troostend gedenk geschenk. Als je vader sportief was kan een beeld van een sporter mooie gevoelens en gedachten oproepen. Was hij een liefhebber van kunst? Dan past een kunstzinnig of abstract beeld wellicht heel goed.

Voor een naaste die zijn of haar vader heeft verloren kun je ook een beeld van een familie uitkiezen, om het belang van de familieband nog eens extra te benadrukken. Welke boodschap jij ook wilt afgeven, je kunt het zeggen met een mooi cadeau, ter herinnering na het overlijden van een vader.
 

Enkele categorieën als herinnering overlijden vader 

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Engelen gedenken   Maria beelden    tuin gedenksteen    

   thuis gedenken    alternatief voor grafsteen    Grafdecoratie om iemand te gedenken op de begraafplaats    

Bronzen grafletters    bronzen gedenkplaat, plaquette van brons voor op het graf    ideeën asbestemming

 

 

Een beeld voor buiten als blijvende herinnering aan je vader

Onze kleine bronzen beeldjes zijn heel geschikt voor binnen, maar kunnen ook buiten geplaatst worden. Was jouw vader of de vader van een naaste een echt buitenmens? Denk er dan eens over na een tuinbeeld te geven. Deze zijn eenvoudig buiten neer te zetten en kunnen ook op een sokkel geplaatst worden. Brons gaat jaren mee, ook als het buiten staat. Zo maak je net zo eenvoudig een mooie gedenkplek in de tuin, waar hij misschien het liefst was. 

Heb je vragen over onze beelden of wil je meer weten over één van onze exclusieve ontwerpen? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op als je meer informatie wilt of interesse hebt in een gedenk geschenk.

 


TOP 10 | Herinnering overleden vader kado

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 cadeau voor overleden vader

Klik op de afbeelding voor meer info over het  beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel