Navigatie

Tuinbeeld op basaltsteen sokkelBasaltstenen sokkels | basalsteen sokkel kopen

Speciaal voor uw mooie beeld hebben we zeer mooie sokkels in het assortiment beschikbaar. Ook basaltstenen sokkels zijn verkrijgbaar. Sokkels gemaakt uit basaltsteen hebben diverse belangrijke voordelen. Het is bijvoorbeeld één van de hardste soorten natuursteen die er bestaan. Het heeft een bijzondere herkomst. Het materiaal komt tot stand door stolling van lava. Basaltsteen heeft een zeer dichte structuur en kenmerkend is de uitstekende kwaliteit. Sokkels van basaltsteen kunnen gerust buiten geplaatst worden, omdat het materiaal niet tot nauwelijks vatbaar is voor weersinvloeden. De kans dat er een groene aanslag op komt is uiterst klein en er zal geen sprake zijn van verkleuring door uv-licht.

 

Sokkels van basaltsteen op maat

Basaltstenen sokkels worden vervaardigd door een gerenommeerd natuursteenbedrijf waar we mee samen werken. Zo kunnen we een uitstekende kwaliteit garanderen, zonder dat u hier te veel voor betaalt. De sokkels van basaltsteen hebben we beschikbaar in verschillende afmetingen. Voor elk type beeld hebben we de juiste basaltstenen sokkel voor u beschikbaar. Hebt u speciale wensen of ziet u de sokkel van uw keuze er toch niet bij staan? Behalve de soorten die u in het assortiment vinden kunt, kunnen we ook sokkels op maat leveren. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Wij denken graag met u kunnen u, dankzij onze ruime kennis en ervaring, uitstekend voorzien van deskundig advies.

 

Een sokkel van basaltsteen kopen en verbinden aan het bestelde bronzen beeld

Wilt u meer inhoudelijke informatie over het product van uw keuze? Klik dan op de afbeelding. Hier ziet u, behalve informatie over de afmeting, ook info over wanneer u het product na bestelling in huis kunt ontvangen. Voor alle sokkels van basaltsteen geldt dat er eventueel ook een tekstplaatje bijgeleverd kan worden. In dat geval wordt de levertijd iets langer. We laten u graag kennismaken met onze service die verder reikt dan het leveren aan de deur. Indien u dit wenst kunnen we ook uw bestelde beeld met de sokkel ter plekke aan elkaar verbinden.

 

Nog niet al onze sokkels staan online. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op!

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal
Vragen over een bronzen beeld? Bel of WhatsApp ons!

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2017 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel