Basaltstenen sokkels | basaltsteen sokkel kopenbasalt steen sokkel, basalt sokkels

Speciaal voor uw mooie tuinbeeld hebben we zeer mooie sokkels in het assortiment beschikbaar. Ook basaltstenen sokkels zijn bij ons verkrijgbaar. Sokkels gemaakt uit basaltsteen hebben diverse belangrijke voordelen. Het is bijvoorbeeld één van de hardste soorten natuursteen die er bestaan. Het heeft een bijzondere herkomst. Het materiaal komt tot stand door stolling van lava. Basalt steen heeft een zeer dichte structuur en kenmerkend is de uitstekende kwaliteit. Sokkels van basalt steen kunnen gerust buiten geplaatst worden, omdat het materiaal niet tot nauwelijks vatbaar is voor weersinvloeden.
 

Sokkels van basaltsteen in diverse afmetingen

De bBasaltsteen sokkel kopen, basalt stenen sokkelasaltstenen sokkels worden door onszelf geïmporteerd. Zo kunnen we een uitstekende kwaliteit garanderen, zonder dat u hier te veel voor betaalt. De sokkels van basaltsteen hebben we beschikbaar in verschillende afmetingen. Voor elk type beeld hebben we de juiste basaltstenen sokkel voor u beschikbaar. Links ziet u een bronzen beeld op een sokkel van basalt steen. Dit vormt werkelijk een prachtig geheel.
 

>> Bekijk ook onze strakke zwart granieten sokkels <<
 

Een sokkel van basaltsteen kopen voor uw beeld

Wilt u meer inhoudelijke informatie over het product van uw keuze? Klik dan op de afbeelding. Hier ziet u, behalve informatie over de afmeting, ook info over wanneer u de basalt steen sokkel na bestelling in huis kunt ontvangen. Voor alle sokkels van basaltsteen geldt dat er eventueel ook een tekstplaatje bijgeleverd kan worden. In dat geval wordt de levertijd iets langer. Heeft u vragen over een basaltsteen sokkel kopen? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de basaltsteen sokkel

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel