Bronzen IJsvogel cadeau online kopen

ijsvogel cadeauWilt u iemand in uw directe omgeving een hart onder de riem steken tijdens een moeilijke periode? Geeft u diegene dan onze bronzen ijsvogel cadeau. De ijsvogel staat namelijk symbool voor het vertrouwen in een goede afloop, ondanks tegenspoed. Ons bronzen ijsvogel beeld steekt zijn snavel de lucht in: een beweging die duidt op zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Hierdoor is dit beeld het perfecte cadeau voor iemand die wel een beetje kracht kan gebruiken. Met afmetingen van 15x17x10cm is onze bronzen ijsvogel trouw aan de werkelijkheid, waardoor hij niet misstaat in de takken van een boom. Een perfect cadeau voor een vogelliefhebber.


IJsvogel cadeau voor binnen en buitenshuis

Ons bronzen beeld van de ijsvogel kan zowel binnen als buitenshuis worden geplaatst. Het ijsvogel cadeau is afgewerkt met een speciale beschermlaag, waardoor de ijsvogel niet zal worden aangetast door regen of sneeuw. Door de kleine afmetingen van het beeld, kan de ijsvogel gemakkelijk worden geplaatst op een zuil of tak. Onderin het beeld zitten gaatjes, waardoor u een klein stukje schroefdraad kunt rijgen om het beeldje vast te zetten. Het schroefdraad leveren wij uiteraard mee met het beeld. Wilt u het ijsvogel cadeau helemaal compleet maken? Neemt u dan een kijkje in onze webwinkel voor mooie bijpassende sokkels.


De kwaliteit van een bronzen ijsvogel cadeau

bronzen ijsvogel cadeauNet als al onze andere beelden, is ook ons ijsvogelbeeldje met de hand afgewerkt door een team van vakkundige kunstenaars. Voor onze bronzen beelden gebruiken we uitsluitend de beste materialen, waardoor de beelden sterk en duurzaam worden. Schroom niet om het ijsvogel cadeau te geven aan de echte vogelliefhebbers in uw leven, want onze kunstenaars hebben veel aandacht besteed aan het perfectioneren van de details op dit ijsvogel cadeau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lange, puntige snavel waar de ijsvogel bekend om staat. Door dit precisiewerk, komt ijsvogel pas echt tot leven!


Klik op de afbeelding voor informatie over het ijsvogel cadeau beeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel