Welk dier staat symbool voor doorzettingsvermogen?

Welk dier staat symbool voor doorzettingsvermogen? Bent u op zoek naar een symbool voor doorzettingsvermogen? Bijvoorbeeld om zelf inspiratie uit te putten, of om een dierbare een steuntje in de rug te geven? Keer u dan eens richting het dierenrijk en de dieren betekenissen. Om te overleven in de natuur hebben veel dieren een enorm doorzettingsvermogen ontwikkeld. Verschillende dieren associëren we bovendien extra met kracht en doorzettingsvermogen. Hieronder vindt u een lijstje met dieren die symbool staan voor doorzettingsvermogen.


Dieren die symbool staan voor doorzettingsvermogen

Verschillende dieren staan symbool voor doorzettingsvermogen. Neem een voorbeeld aan de volgende dappere doorzetters.


De bever

Bevers staan bekend als harde werkers, die dammen kunnen bouwen midden in de rivier. Niet voor niets is de sterke bever zelfs het nationale dier van Canada. De bever staat namelijk symbool voor doorzettingsvermogen, veerkracht en eenheid.


De spin

Niet iedereen kan dit beestje waarderen, maar de spin wordt in veel verhalen en legendes beschreven als ijverige, harde werker. Het steeds maar opnieuw bouwen van een spinnenweb kost immers veel energie. Ondanks hun uitnodigende uiterlijk staan spinnen dus wel degelijk symbool voor doorzettingsvermogen.


De kangoeroe

Een kangoeroe kennen we vooral als een dier uit Australië dat zich springend voortbeweegt. Daar zit hem ook meteen de symboliek in. Een kangoeroe staat voor grote sprongen voorwaarts nemen, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen.


Het paard

Het paard associëren we ook wel met ‘paardenkracht’. Een paard is een elegant maar sterk dier dat niet snel opgeeft. Naast kracht symboliseert het paard daarom ook doorzettingsvermogen en vitaliteit.


Een symbool van doorzettingsvermogen als beeld

Als mensen omringen we ons graag door symbolen waar we kracht uit kunnen putten. Kies dus voor een van de dieren die doorzettingsvermogen symboliseren en schaf er een mooi bronzen beeld van aan bij Bronzen Beelden Winkel. Het ideale cadeau voor een verjaardag, jubileum of een andere bijzondere gelegenheid. Ook in mindere tijden, wanneer uw dierbaren juist wel wat steun kunnen gebruiken, is een bronzen beeld een prachtig cadeau om te geven.

Help uw dierbaren met een van onze dierenbeelden herinneren aan hun eigen doorzettingsvermogen. Een bronzen beeld dat doorzettingsvermogen symboliseert, zal hen dagelijks een steuntje in de rug bieden. De dieren uit het lijstje hierboven laten ons zien hoe belangrijk het is om te vertrouwen op ons eigen doorzettingsvermogen, in moeilijke en minder moeilijke tijden. 


Klik op het plaatje om naar de categorie te gaan: 

     Dieren beelden brons   

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel