Navigatie

25 jaar in dienst cadeau voor werknemer of collega

cadeau 25 jaar dienstverband25 jaar in dienst cadeau. Een mooi jubileum cadeau wanneer uw collega of werknemer 25 jaar in dienst is.  Al een kwart eeuw is de werknemer die voor u werkt aan uw bedrijf verbonden. Wat een mijlpaal! Deze speciale dag kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan.

25 jaar werkzaam zijn voor een firma is immers niet meer iets wat menig persoon nog haalt. Om deze persoon te laten weten hoezeer u hem of haar waardeert, is het schenken van een zorgvuldig uitgekozen 25 jaar in dienst cadeau iets wat een diepe indruk achter zal laten. Daarom kiest u voor een bronzen beeld, dat niet alleen emoties oproept en garant staat voor een lange levensduur, maar ook een fraaie aanwinst is voor het interieur of exterieur.

 

Bekijk onze jubileum 25 jaar in dienst cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan.

Kleine jubileumgeschenken kopen   Groot jubileumgeschenk, groot jubileum cadeau   Tuinbeeld als jubileum kado

Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau   Erepenning als jubileumgeschenk   Dierenbeeld als zoveel jaar in dienst cadeau

 

Cadeau 25 jaar in dienst | 25 jaar bij de zaak

Bij Bronzen Beelden Winkel kunt u kiezen uit het grootste assortiment bronzen beelden van heel het land. Denk bijvoorbeeld aan onze erg gewilde kleine jubileumgeschenken die binnenshuis een mooie plaats kunnen krijgen. Of kijk bij onze collectie tuinbeelden en zonnewijzers die buitenshuis karakter toevoegen aan de tuin. Waar u ook voor kiest, een bronzen cadeau jubileum 25 jaar in dienst mag gezien worden. Het juiste geschenk zal ongetwijfeld vol trots aan iedereen die langskomt worden getoond. Kies op basis van uw voorkeuren, maar vergeet ook de emotie niet die het op dient te roepen.

 

origineel cadeau 25 jaar in dienstUnieke beeldjes als cadeau collega 25 jaar in dienst

Gaat uw voorkeur uit naar een design dat niet te vinden is in ons assortiment? In dat geval is het goed om te weten dat we ook beeldjes op maat kunnen laten vervaardigen.

Samen met u kunnen we een beeldje ontwikkelen wat symbool staat voor uw bedrijf / organisatie. Deze beeldjes worden enkel voor u ontworpen en gemaakt, zo geeft u al uw werknemers / collega's een uniek  25 jaar in dienst cadeau.

Wij denken graag met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 25 jaar in dienst kado.  Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 - 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina; kleine beeldjes in opdracht

 

 

Maak het 25 jaar in dienst cadeau persoonlijker25 jaar in dienst cadeau

Eenmaal besteld kunt u vast niet wachten op het gezicht van de jubilaris zodra die het 25 jaar in dienst cadeau overhandigd krijgt. Om het extra persoonlijk te maken,kunt u kiezen voor een tekstplaatje. Om het geheel nog specialer te maken kunt u het geheel laten inpakken met hierop een persoonlijke boodsschap. 

 

TOP 10 | 25 jaar in dienst cadeau

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 van onze 25 jaar in dienst cadeaus. 

Uiteraard hebben we meerdere 25 jaar in dienst cadeaus deze vindt u bij :
Kleine jubileumgeschenkenGroot jubileumgeschenk , 
Tuinbeelden , Dierenbeelden of  Zonnewijzers

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd

PROFITEER NU VAN €50,00 KORTING!

Set dikke dames beeldjes € 247,50 € 197,50
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel