25 jaar in dienst cadeau voor werknemer of collega

cadeau 25 jaar dienstverbandEen 25 jaar in dienst cadeau als mooi jubileum cadeau wanneer uw collega of werknemer 25 jaar in dienst is. Al een kwart eeuw is de werknemer die voor u werkt aan uw bedrijf verbonden. Wat een mijlpaal! Deze speciale dag kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan.

25 jaar werkzaam zijn voor een firma is immers niet meer iets wat menig persoon nog haalt. Om deze persoon te laten weten hoezeer u hem of haar waardeert, is het schenken van een zorgvuldig uitgekozen 25 jaar in dienst cadeau iets wat een diepe indruk achter zal laten. Daarom kiest u voor een bronzen beeld, dat niet alleen emoties oproept en garant staat voor een lange levensduur, maar ook een fraaie aanwinst is voor het interieur of exterieur.
 

Bekijk onze jubileum 25 jaar in dienst cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Kleine jubileumgeschenken kopen     Groot jubileumgeschenk, groot jubileum cadeau     Tuinbeeld als jubileum kado

Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau     Erepenning als jubileumgeschenk     Dierenbeeld als zoveel jaar in dienst cadeau
 

Cadeau 25 jaar in dienst | 25 jaar bij de zaak

Bij Bronzen Beelden Winkel kunt u kiezen uit het grootste assortiment bronzen beelden van heel het land. Denk bijvoorbeeld aan onze erg gewilde kleine jubileumgeschenken die binnenshuis een mooie plaats kunnen krijgen. Of kijk bij onze collectie tuinbeelden en zonnewijzers die buitenshuis karakter toevoegen aan de tuin. Waar u ook voor kiest, een bronzen cadeau jubileum 25 jaar in dienst mag gezien worden. Het juiste geschenk zal ongetwijfeld vol trots aan iedereen die langskomt worden getoond. Kies op basis van uw voorkeuren, maar vergeet ook de emotie niet die het op dient te roepen.
 

Unieke beeldjes als cadeau collega 25 jaar in dienst

origineel cadeau 25 jaar in dienstGaat uw voorkeur uit naar een design dat niet te vinden is in ons assortiment? In dat geval is het goed om te weten dat we ook beeldjes op maat kunnen laten vervaardigen.

Samen met u kunnen we een beeldje ontwikkelen wat symbool staat voor uw bedrijf / organisatie. Deze beeldjes worden enkel voor u ontworpen en gemaakt, zo geeft u al uw werknemers / collega's een uniek  25 jaar in dienst cadeau.

Wij denken graag met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 25 jaar in dienst kado.  Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 - 230 2360 of mail naar: info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina kleine beeldjes in opdracht.
 

Maak het 25 jaar in dienst cadeau persoonlijker

25 jaar in dienst cadeauEenmaal besteld kunt u vast niet wachten op het gezicht van de jubilaris zodra die het 25 jaar in dienst cadeau overhandigd krijgt. Om het extra persoonlijk te maken,kunt u kiezen voor een tekstplaatje.

Om het geheel nog specialer te maken kunt u het geheel laten inpakken met hierop een persoonlijke boodsschap.

 

TOP 10 ideeën | 25 jaar in dienst cadeau

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 ideeën van onze 25 jaar in dienst cadeaus. 

Uiteraard hebben we meerdere 25 jaar in dienst cadeaus, deze vindt u bij:
Kleine jubileumgeschenkenGroot jubileumgeschenk
TuinbeeldenDierenbeelden of Zonnewijzers

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel