Beeldjes voor startende ondernemers, ZZP-ers

De start van een eigen bedrijf luidt een heel nieuwe periode in voor een zelfstandig ondernemer. Voor jezelf beginnen is spannend en biedt volop kansen. Is er iemand in uw omgeving die voor zichzelf gaat beginnen en wilt u daar speciale aandacht aan geven? Geef dan een bronzen beeldje cadeau uit onze collectie beeldjes voor starters.

Deze kleine beeldjes zijn speciaal gemaakt voor deze gelegenheid. Zet de startend ondernemer in uw omgeving ook in het zonnetje, met beeldjes als ‘De Sprong Wagen’ en ‘Vleugels Uitslaan’.
 

Voor ondernemers

Onze zakelijke beeldjes voor starters zijn niet alleen geschikt voor ZZP’ers. Er zijn ook beelden verkrijgbaar voor zakenpartners die samen een bedrijf beginnen. Deze beelden zijn perfect als relatiegeschenk of als afscheidscadeau aan een vertrekkend collega die een eigen bedrijf gaat beginnen. Het beeld herinnert de ontvanger eraan dat hij of zij destijds het lef had ervoor te gaan. Als de twijfel over die keuze toeslaat, herinnert het bronzen beeldje aan moed en het vertrouwen dat u in de ondernemer heeft. Een beeldje voor starters is dan ook een mooi geschenk aan jonge én oudere ondernemers.
 

Een beeldje ondernemer online bestellen

U kunt een beeldje ondernemer online bestellen. Een speciale ingegraveerde tekst op de sokkel van het beeld maakt uw cadeau helemaal af. Heeft u vragen over een van onze beeldjes voor startende ondernemers? Neem gerust contant met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het starters beeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel