Wat geef je iemand die ongeneeslijk ziek is?

Wat geef je iemand die ongeneeslijk ziek is. Als iemand in je omgeving ongeneeslijk ziek is doet dat veel met alle betrokkenen. Veel mensen weten niet of en hoe zij iemand kunnen steunen in de laatste levensfase, vooral als zij geen directe familie zijn. Toch is alle steun in de laatste levensfase meer dan welkom, ook voor betrokken familieleden. Ben je op zoek naar een passende manier om je medeleven te betuigen? Geef dan een tastbaar object met bijzondere betekenis cadeau.

Geef bijvoorbeeld een klein bronzen beeldje als sterkte cadeau met een mooie boodschap als cadeau aan de ernstig zieke. Met jouw cadeau aan iemand die gaat sterven kun je een betekenisvolle bijdrage leveren aan iemands laatste maanden of weken. Soms wordt het makkelijker bepaalde dingen te zeggen met behulp van een symbool. In onze grote collectie bronzen beeldjes vind je allerlei figuren en voorstellingen die jou helpen te zeggen wat je nog wilt vertellen.
 

Een cadeau uitzoeken

Het kan lastig zijn een geschikt cadeau uit te zoeken voor iemand die ongeneeslijk ziek is. Je wilt immers de juiste boodschap overbrengen in deze periode. Kies daarom voor een bescheiden beeldje dat jullie band of jouw medeleven uitdrukt. Zorg er altijd voor dat je een boodschap bij je geschenk overbrengt. Vertel bijvoorbeeld wat je ermee uit wilt drukken of stuur een kaart met je cadeau mee. De ontvanger kan het beeldje neerzetten waar hij of zij het wil hebben. Natuurlijk kan hij of zij het cadeau ook doorgeven aan de nabestaanden, na het overlijden.
 

Voor nabestaanden

Na een overlijden is je cadeau niet zonder waarde. De nabestaanden kunnen dan zelf steun putten uit je geschenk. Ook die boodschap kun je meegeven als je het cadeau aan de zieke schenkt. Met een mooi bronzen beeld kun je elke boodschap overbrengen.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel