Wat geef je iemand die ongeneeslijk ziek is?

cadeau voor ongeneeslijk ziekeWat geef je iemand die ongeneeslijk ziek is eigenlijk? Als iemand in je omgeving ongeneeslijk ziek is en bijvoorbeeld in een hospice ligt doet dat veel met alle betrokkenen. Veel mensen weten niet of en hoe zij iemand kunnen steunen in de laatste levensfase, vooral als zij geen directe familie zijn.

Toch is alle steun in de laatste levensfase meer dan welkom, ook voor betrokken familieleden. Ben je op zoek naar een passende manier om je medeleven te betuigen? Geef dan een tastbaar object met bijzondere betekenis cadeau.

Geef bijvoorbeeld een klein bronzen beeldje als sterkte cadeau met een mooie boodschap als cadeau aan de ernstig zieke. Met jouw cadeau aan iemand die gaat sterven kun je een betekenisvolle bijdrage leveren aan iemands laatste maanden of weken of laatste verjaardag. Soms wordt het makkelijker bepaalde dingen te zeggen met behulp van een symbool. In onze grote collectie bronzen beeldjes vind je allerlei figuren en voorstellingen die jou helpen te zeggen wat je nog wilt vertellen.
 

Categorieën bijzondere cadeaus als geschenk
voor iemand die nog kort te leven heeft

Klik op de afbeelding om naar de categorie te gaan

Troost geschenk voor iemand die ongeneselijk ziek is    Vriendschap beeldje voor een ernstig zieke    liefdes beeldje aan iemand die komt te overlijden

familie beeldje als cadeau voor iemand die ongeneselijk ziek is    dierenbeeld als cadeau terminaal zieke    Tuinbeeld voor iemand die kort te leven heeft
 

Een cadeau uitzoeken voor iemand die gaat sterven

Het kan lastig zijn een geschikt cadeau uit te zoeken voor iemand die ongeneeslijk ziek is en dood gaat. Je wilt immers de juiste boodschap overbrengen in deze periode. Kies daarom voor een bescheiden beeldje dat jullie band of jouw medeleven uitdrukt.

Zorg er altijd voor dat je een boodschap bij je geschenk overbrengt. Vertel bijvoorbeeld wat je ermee uit wilt drukken of stuur een kaart met je cadeau mee. De ontvanger kan het beeldje neerzetten waar hij of zij het wil hebben. Natuurlijk kan hij of zij het cadeau ook doorgeven aan de nabestaanden, na het overlijden.
 

Bemoedigende tekst ongeneselijk ziek | Sterkte teksten terminaal

Wat zeg je tegen iemand die ongeneselijk ziek is? Een verschrikkelijke situatie en het vinden van de juiste woorden is moeilijk. Wij hebben enkele mooie bemoedigende teksten voor ongeneselijk zieke opgeschreven die u wellicht op weg helpen voor het schrijven van een kaart of boodschap voor de ongeneselijk zieke. 

 • Alles lijkt nu grijs en gedachtes zijn somber, 
  maar weet dat ik jouw kracht bewonder.
 • Ik denk aan jou,
  dat is even wat ik zeggen wou!
 • Ik laat je niet los
  ik houd je vast
  In het echt en in mijn gedachtes 
  nu en straks. 
 • Als terugkijken pijn doet,
  vooruitkijken je bang maakt,
  Kijk dan naast je. 
  Ik ga met je mee, 
  Ik ben altijd bij jou.
  Alle dagen (Mattheus 28:20)
 • Je bent sterk
  Sterker dan je ooit had gedacht.
  Sterker dan de sterkste boom
  Oneindig is jouw kracht.
   

Cadeau voor iemand die komt te overlijden

Een cadeau voor iemand die komt te overlijden, kan ook steun en kracht geven. Een blijvende tastbare herinnering waar ook de familieleden kracht uit kunnen  putten. Ook deze boodschap kunt u meegeven als u het cadeau aan de zieke schenkt. Met een beeldje kunt u elke boodschap overbrengen.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel