Vogeltjes op tak beelden van brons

vogels op tak beeldenBeelden van kleine vogeltjes op een tak. Bij Bronzen Beelden Winkel hebben we diverse beelden van kleine vogeltjes op een tak. Het tafereel dat dit oplevert is immers een leuke toevoeging aan elke tuin. De levendigheid van een paar kleine vogeltjes leent zich goed voor elk plekje in de tuin, ongeacht voor hoeveel vogels u kiest.

Al deze vogel beelden op tak  zijn volledig uitgevoerd in brons, en blijven met de juiste verzorging een leven lang mooi. Bij elke aankoop krijgt u van ons dan ook gratis onze speciale onderhoudswas geleverd, inclusief onderhoudsspons. Daarmee houdt u het beeld van de vogeltjes op een tak mooi, en beschermt u de kleur van het brons.
 

Kleine vogeltjes op tak inclusief sokkel

Een groot deel van onze bronzen beelden kunnen wij leveren inclusief sokkel. We kunnen zelfs de bevestiging reeds voor u in orde maken. Dit kan wanneer het formaat van het beeld dit toelaat, wat bij alle bronzen vogeltjes op een tak uiteraard het geval is. Een sokkel maakt dat u het beeld op de gewenste hoogte tentoon kunt stellen, waardoor het meer indruk maakt en gemakkelijker te bewonderen is.
 

Bronzen vogel beelden op een takje voor gezin

beeld vogels op takIn onze collectie bronzen vogel beelden hebben we ook diverse varianten die uw gezin of familie kunnen representeren. Dit betreft een set grote en/of kleine vogeltjes op een tak, die staan voor de ouders en eventuele kinderen. Deze vogel beelden zijn erg gewild als cadeau, en dragen een grote symboliek met zich mee.

Ze worden geleverd inclusief sokkel, waar de tak op bevestigd zit. Indien gewenst kunnen op deze vogeltjes op tak beelden een tekstplaatje met persoonlijke tekst worden aangebracht.

Wilt u het bronzen vogeltjes beeld aanschaffen als origineel cadeau voor een relatie of geliefde? Dan is zo’n tekstplaatje op maat zeker aan te raden. U geeft het beeld daarmee meer betekenis, en het zal altijd een actieve herinnering blijven aan de gelegenheid waarbij het cadeau werd gedaan. Heeft u vragen over een van onze vogels op tak beelden? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het vogeltjes op tak beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel