Spirituele betekenis roodborstje

Spirituele betekenis roodborstjeSpirituele betekenis roodborstje, wat is dat? Een roodborstje komt u voornamelijk in de winter tegen in uw tuin en is een opvallende verschijning met zijn oranje rode hoofd en borst. Naast dat het een mooie verschijning is, heeft het roodborstje ook verschillende spirituele betekenis dieren waar we als mensen van kunnen leren.

Zo staat het roodborstje symbool voor liefde, wilskracht en groei, maar ook voor creativiteit en hoop. Kortom: genoeg om over het roodborstje te leren. In deze blog vertellen we u alles over de spirituele betekenis van een roodborstje. 


Het roodborstje als symbool voor liefde en wilskracht

Als u goed naar het roodborstje kijkt, kunt u wellicht een hart herkennen in de rode veren op zijn borst. In literatuur wordt het roodborstje vaak geassocieerd met liefdevolle eigenschappen, zoals:

  • Mededogen
  • Toewijding
  • Territoriaal
  • Verdedigt zijn territorium met grote vastberadenheid 

Daarom kan een roodborstje ook worden gezien als een symbool van:

  • Wilskracht
  • Moed

Als u vaker een roodborstje in uw leven (of dromen) tegenkomt kan dit betekenen dat u vast moet houden aan de keuzes die u gemaakt hebt. Het kan ook betekenen dat u wat minder hard moet zijn voor uzelf, en uzelf wat liefde moet geven. 

 

Spirituele betekenis roodborstje: Volg je hart

Meningen worden door iedereen gevormd en dit hoort bij het leven, u kunt niet voor iemand anders bepalen hoe diegene over u en uw keuzes denkt. Een roodborstje herinnert ons eraan dat u altijd zichzelf moet blijven en uw hart moet volgen. Open uw hart voor de mooie dingen in het leven en trek u wat minder aan wat anderen over u denken.

Neem hierin een voorbeeld aan het roodborstje en draag uw liefdevolle hart op uw borst met uw borst vooruit. Herinner uzelf iedere dag aan de spirituele betekenis roodborstje met een bronzen beeld van dit bijzondere dier, een prachtige herinnering om ten allen tijde uw hart te volgen.

Klik op het plaatje om naar de categorie te gaan: 

Roodborstje beelden

Dieren beelden brons    Tuinbeeld vogel asbeeldjes vogels

    

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel