Navigatie

Dikke dames beeldjes kopen van mooi brons | Dikke vrouwen kunstDikke dames beeldjes, dikke dames beelden

Dikke dames beeldjes zijn de afgelopen jaren erg populair geworden. Bronzen Beelden Winkel beschikt over een ruim assortiment beeldjes van dikke dames die u online kunt kopen. Naast reguliere dikke dames beeldjes van brons bieden wij ook exclusieve beeldjes aan van dikke dames die in een gelimiteerde oplage zijn gemaakt.

Wat de bronzen dames beeldjes gemeen hebben, is dat ze de vrouwelijke schoonheid benadrukken of juist de kwetsbaarheid van de vrouw laten zien. Ze zijn vaak enigszins uit proportie, maar dat maakt deze dikke vrouwen kunst juist zeer karakteristiek en bijzonder gewild.

 

Bronzen dikke dames beeldjes met sokkel

De dikke dames beeldjes van brons bevatten vrijwel allemaal een sokkel van marmer. Zo kunnen ze gemakkelijk geplaatst worden op de plek van uw voorkeur binnenshuis en een verrijking zijn voor het interieur. Daarnaast is het dankzij de sokkel mogelijk om er een tekstplaatje op te laten maken. Aangezien dikke dames beeldjes vaak cadeau gegeven worden, maakt een tekstplaatje met daarop uw persoonlijke tekst een dikke dames beeldje tot een extra bijzonder cadeau.

    

 

Levertijd van een dikke dames beeldje

De levertijd van deze beeldjes van dikke dames van brons varieert tussen de 2 en 5 werkdagen. Dit is afhankelijk van de wens of u wel of geen tekstplaatje wilt laten aanbrengen.

 

Dikke dames beeldje kopen online

Een dikke dames beeldje kopen kan gemakkelijk online. Wij bieden reguliere en exclusieve beelden aan van dikke dames die in een gelimiteerde oplage zijn gemaakt. Zo hebben wij voor iedere kunstliefhebber van dikke dames beeldjes wat wils!

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie  over het dikke dames beeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2018 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel