Yoga beeldjes & yoga beelden online aanschaffen

yoga beeldjeOpzoek naar yoga beelden of yoga beeldjes? Via Bronzenbeeldenwinkel.nl vindt u de mooiste yoga beelden van brons. Decoreer uw meditatieruimte of yogastudio bijvoorbeeld met een yoga beeld of yoga kikker beeld. Onze hoogwaardige kleine bronzen beelden figuren af in een yogahouding, zoals de berghouding of een meditatieve houding. Een yoga beeld doet het goed op een klein altaar thuis, of in uw yogastudio. Yoga beelden zijn ook geschikt om te geven als cadeau.

 

Yoga beeldjes voor elk interieur of meditatieruimte

Onze bronzen beelden passen in elk interieur en kunnen u inspireren in uw yogabeoefening, of u er aan herinneren aan uw dagelijkse meditatie. Al onze beelden kunnen worden voorzien van een bronzen of natuurstenen sokkel. Een sokkel zorgt ervoor dat uw beeld stevig blijft staan en dat het yoga beeld opvalt.

Een tekstplaatje op de sokkel laten plaatsen is ook mogelijk. De tekst op het plaatje kunt u uiteraard zelf uitkiezen. Wilt u bijvoorbeeld een yoga beeld of yoga kikker beeld cadeau geven? Laat dan uw persoonlijke boodschap of de naam van de ontvanger graveren in het tekstplaatje. Deze kan vervolgens op de sokkel geplaatst worden. Zo geeft u een uiterst origineel cadeau dat zijn waarde behoudt. Net als al onze andere bronzen beelden zijn onze yoga beelden gemaakt door vakmensen. Dat ziet u direct aan de afwerking en het ontwerp van het beeld. Voor de natuurstenen sokkels die u toe kunt voegen aan uw beeld, werken wij samen met een erkend natuursteenbedrijf. Zo garanderen wij de kwaliteit van al onze producten.

 

Origineel yoga beeld

yoga beeldOnze website biedt de mogelijkheid op eenvoudige wijze en tegen een aantrekkelijke prijs, aan een interessant yoga beeld komen. Zo bieden wij ook yoga beelden aan waarbij de figuur is vormgegeven als kikker. Een yoga kikker beeld is een perfect yoga beeld als u decoratie met een knipoog wenst. Daarnaast is een yoga kikkers beeld ideaal voor decoratie in ruimtes waar kinderyoga wordt gegeven. ‘Stilzitten als een kikker’ is een veelgebruikte methode om kinderen op speelse wijze yoga en meditatie te leren, dus een yoga kikker beeld past hier uitstekend bij.

Een yoga beeld is uitstekend te combineren met andere decoratieve stukken, zoals klankschalen, bloemslingers, planten of kaarsen. Met een yoga beeld creëert u overal een plek waar u in alle rust yoga kunt beoefenen of kunt mediteren. Onze yoga beelden zijn geschikt voor plaatsing binnenshuis. Voor beelden voor buitenshuis bieden wij bronzen beelden aan die in de tuin gezet kunnen worden. Deze zijn beter bestand tegen weersinvloeden.

 

Yoga beeld kopen online

U kunt een yoga beeld direct online bestellen of onze showroom bezoeken. Onze showroom bezoeken kan op afspraak. Heeft u vragen over een yoga beeld? Neemt u gerust contact met ons op.


Klik op de afbeelding voor meer informatie over het yoga beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel