Griekse beelden van brons uit de Griekse mythologie | Grieks beeld kopen

grieksebeelden, grieks beeld kopenGriekse beelden maken deel uit van onze collectie mythologische beelden. Deze bronzen beelden voeren ons terug naar de oorsprong van de Griekse mythologie. Wij bieden de bekende figuren aan, zoals een bronzen beeld van de heldhaftige Achilles, de hoogmoedige Icarus of de sterke Hercules.

Achter alle Griekse beelden van brons schuilt een verhaal, waarvan de één wellicht u meer bekender voorkomt dan de ander. Griekse bronzen beelden die we nog her en der kunnen vinden uit die tijd staan bekend om hun zeer grote gedetailleerdheid. Daarin vertonen ze een grote gelijkenis met de Griekse beelden die u tegenwoordig kunt vinden bij Bronzenbeeldenwinkel.nl. Al deze Griekse tuinbeelden zijn van hoge kwaliteit die u van ons mag verwachten.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Griekse beelden van brons in diverse formaten

Een Grieks bronzen beeld kan in principe in iedere tuin prachtig tot zijn recht komen. Welk beeld geschikt is voor uw tuin, dat is vooral een kwestie van smaak. Onze tuinbeelden zijn corrosiebestendig en ervoor gemaakt om langdurig buiten te kunnen staan, zonder dat dit uiteraard ten koste gaat van de kwaliteit. Ook binnenshuis kunnen ze geplaatst worden. Vooral de kleinere Griekse bronzen beeldjes lenen zich hiervoor uitstekend.
 

griekse beelden, griekse beelden kopen

 

Grieks beeld kopen op een sokkel

Desgewenst is het mogelijk om een Grieks beeld van brons op een sokkel te plaatsen. Dat brengt niet alleen iets extra’s toe aan het beeld van brons, maar ook geeft het de mogelijkheid om er een tekstplaatje op aan te laten brengen. Zo kunt u het item weggeven als prijs of cadeau doen ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis. Alle beelden en sokkels die u kunt vinden in onze webshop, zijn online te bestellen. Heeft u vragen over een Grieks beeld kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het Griekse beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel